Fri fragt på ordre over DKK 500,- Levering 1-3 hverdage
  • Dansk
    • Dansk
    • Engelsk

Meet Team Adams - Julie

Webmanager 15. Feb 2023
Meet Team Adams er et koncept, hvor vi sætter fokus på én medarbejder ad gangen. I denne uge kan du møde Julie (også kaldt Julle), som er webansvarlig i dr. Adams. I dette indlæg fortæller hun om sit arbejde hos dr. Adams og sin stil. Læs indlægget her.

NAVN: Julie Slott

ALDER: 28 år

STILLING: Webansvarlig

OM MIG

Jeg er født og opvokset i Odense og bor i dag med min lille familie i udkanten af centrum. Jeg er lige kommet tilbage fra barsel efter at have fået min lille tornado Vega. Jeg er et kæmpe familiemenneske og tilbringer meget af min fritid med dem jeg holder allermest af.

MIT ARBEJDE

Jeg startede i dr. Adams som butikselev for 9 år siden. Nu sidder jeg som webansvarlig på kontoret i et tæt samarbejde med mine to skønne kollegaer Nee og Van, og her gør vi vores bedste for altid at yde den bedste kundeseervice. Vi bruger hverdagen på at behandle og sende alle ordre afsted til alle vores kunder. Derudover tager jeg mig af behandlingen af udenlandske ordre, kundehenvendelser, reklamationer, returneringener og hvad dagen ellers byder på.

Hvis tiden er til det, kan jeg være til at finde i vores fotostudie, hvor jeg engang imellem hjælper Maria og Lotus med at tage billeder af de nye varer.

MIN STIL

Jeg bliver utrolig inspireret af de mennesker omkring mig, men jeg er stadig igang med en proces omkring at finde ud af hvem jeg er. Jeg går i de materialer og farver jeg føler mig godt tilpas i, hvilket som regel er bløde tekstiler og nedtonet farvenuancer. Man ser mig ofte i et par løse bukser, gerne fra Skall Studio eller Aiayu, en løs skjorte og en oversize blazer.