Fri fragt på ordre over DKK 500,- Levering 1-3 hverdage
  • Dansk
    • Dansk
    • Engelsk

Meet Team Adams - Leonora

Webmanager 17. Jan 2023
Meet Team Adams er et koncept, hvor vi sætter fokus på én medarbejder ad gangen. I denne uge kan du møde Leonora (også kaldt Leo), som arbejder fuldtid i butikkens dameafdeling. I dette indlæg fortæller hun om sit arbejde hos dr. Adams og sin stil. Læs indlægget her.

NAVN: Leonora Lyngbye

ALDER: 23 år

STILLING: Butiksmedarbejder i dameafdelingen

OM MIG

Jeg er født og opvokset i København, på Østerbro, og valgte i sommeren 2022 at flytte til Odense for at prøve noget nyt. Jeg var så heldig at jeg i efteråret fik job i Dr. Adams, hvor jeg arbejder på fuldtid i dameafdelingen. Jeg kan godt lide at udtrykke mig på forskellige måder, særligt gennem dans og mode. Jeg har gået til dans hele mit liv, hvor jeg gennem dansen kan udtrykke hvilket humør jeg er i og det giver mig en særlig følelse. Mode har også altid haft en stor interesse og indflydelse i mit liv. Jeg føler jeg udtrykker min personlighed gennem mode, da jeg f.eks. har farvet mit hår helt rødt sidste år, hvilket jeg synes indikerer at jeg er modig.


MIT ARBEJDE

Jeg arbejder til dagligt i dameafdelingen, hvor jeg ekspederer kunder, mærker varer, finder ordrer til webshoppen og sørger for at butikken ser præsentabel ud. Jeg ser mit arbejde i Dr. Adams som en start på en karriere, forhåbenligt indenfor modebranchen.

MIN STIL

Hvis jeg skulle beskrive min stil, ville jeg bruge udtrykket 'you never know'. Det kan være meget forskelligt hvad jeg har på, det kan være alt fra en feminin skjorte med loafers til en oversize sweatshirt med sneakers. Noget man dog altid ser mig i, er et par baggy bukser.