Fri fragt på ordre over DKK 500,- Levering 1-3 hverdage
  • Dansk
    • Dansk
    • Engelsk

Bytteinfo - Julegaver

Webmanager 1. Dec 2022

Julegaver købt på vores webshop


Julegaver købt på vores webshop kan returneres indtil d. 15 januar 2024. Brug medsendte returformular & fragtlabel og vi returnerer pengene til det betalingskort der er brugt ved købet. Der går som regel 1-3 bankdage før pengene bliver overført. Har du mistet din returformular eller dit fragtlabel er vi gerne behjælpelige med at sende det til dig igen. Kontakt da vores kunderservice på mail@dr-adams.dk

Beløbet for returlabel kr.29.- vil som vanligt blive fratrukket returneringsbeløbet.

Det er også muligt at returnere julegaver i vores fysiske butik, som er købt på vores webshop. Du skal blot aflevere din vare i vores butik sammen med returformular. Vi returnerer pengene til det betalingskort der er brugt ved købet. Der går som regel 1-3 bankdage før pengene bliver overført.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp kan du bruge chatten på dr-adams.dk alle ugens dage eller kontakte vores kundeservice på mail@dr-adams.dk. Vores telefonnummer er: 66145504, som er åben alle hverdage mellem 9-16.

Julegaver købt i vores fysiske butik


Det er muligt at bytte julegaver til og med d. 15 januar 2024. Brug byttetmærket og det er muligt at bytte til en anden vare eller et tilgodebevis. Hvis du både medbringer byttemærke og kvittering er det muligt at få pengene retur.


Brug af gavekort på dr-adams.dk


Ønsker du at bruge dit gavekort på vores webshop indtaster du gavekort koden under checkout i feltet "voucher"Der kan kun indtastes en kode pr.ordre, har du flere gavekort du gerne vil bruge på den samme ordre kontakt da vores kundeservice på mail@dr-adams.dk


De Bedste Hilsener Team Adams