Fri fragt på ordre over DKK 300,- Levering 1-3 hverdage. Julegaver kan byttes til og med d.15 Januar 2024

Grundet travlhed kan der forekomme 1-3 dages forsinket leveringstid

  • Dansk
    • Dansk
    • Engelsk

Meet Team Adams - Oliver

Webmanager 23. Jan 2023
Meet Team Adams er et koncept, hvor vi sætter fokus på én medarbejder ad gangen. I denne uge kan du møde Oliver (også kaldt Oli), som arbejder i butikkens herreafdeling. I dette indlæg fortæller han om sit arbejde hos dr. Adams og sin stil. Læs indlægget her.

NAVN: Oliver Conradsen

ALDER: 21 år

STILLING: Butiksmedarbejder i herreafdelingen

OM MIG

Jeg er født og opvokset i Tommerup og valgte i mit første sabbatår i 2021 at flytte til Odense sammen med min barndomsven, da jeg var så heldig at få job i dr. Adams. Udover at arbejde, bruger jeg også mange af ugens timer på at dyrke sport. Jeg er ret vild med at løbe og udfordre mig selv fysisk.

MIT ARBEJDE

Jeg arbejder primært i herreafdelingen, hvor jeg ekspederer kunder, mærker varer, finder ordrer til webshoppen og sørger for at butikken ser præsentabel ud. Dr. Adams har givet mig en helt ny og større forståelse af modebranchen, som har gjort det klart for mig, at jeg gerne vil arbejde med mode. Det har derover givet mig blod på tanden til at jeg på et tidspunkt ude i fremtiden vil uddanne mig indenfor mode eller design.

MIN STIL

Jeg går primært i farven sort, det er dog vigtigt for mig at mixe og matche forskellige typer af materialer. Jeg synes at de forskellige teksturer, fra materialer, kan være med til at give outfittet et spændende udtryk og gør at mit sorte look bliver interessant. Jeg giver derudover også mine outfits noget kant, ved eksempelvis at tilføje en støvle med noget hæl, hvilket mange synes er en smule vovet.