Fri fragt på ordre over DKK 500,- Levering 1-3 hverdage
  • Dansk
    • Dansk
    • Engelsk

Meet Team Adams - Isabella

Webmanager 3. Feb 2023
Meet Team Adams er et koncept, hvor vi sætter fokus på én medarbejder ad gangen. I denne uge kan du møde Isabella (også kaldt Isa), som arbejder med branding i dr. Adams. I dette indlæg fortæller hun om sit arbejde hos dr. Adams og sin stil. Læs indlægget her.

NAVN: Isabella Haugaard

ALDER: 26 år

STILLING: Arbejder med branding herunder sociale medier, hjemmeside og events

OM MIG

Udover at arbejde deltids i dr. Adams arbejder jeg som model og studerer på Syddansk Universitet i Kolding. Jeg blev i sommers bachelor i 'Designkultur og Økonomi' og læser nu en kandidat i 'Designledelse'.
Kultur, design og gastronomi er min helt store passion, hvilket afspejler mit studievalg og mine personlige interesser. Jeg er blandt andet meget optaget af hvordan man skaber bæredygtige og levende byer, som mennesker har lyst til at leve i. Jeg ser derudover design som et meget bredt felt, hvor jeg særligt finder relationen mellem et produkt og forbrugeren interessant. Jeg har altid haft en kæmpe passion for madlavning, hvor et fokus på råvarer fundet i naturen og den æstetiske fremtoning har spillet en rolle. Jeg er netop bidt af at formidle historier gennem den visuelle fremtoning, herunder både i billeder/video. Min styrke er helt klart de kreative processer, hvor jeg som regel har en masse idéer.

Jeg har altid været optaget af at udtrykke mig kreativt på forskellige måder. Jeg har gået på det Kongelige Teaters Balletskole i 10 år, hvor jeg netop har fået lov til at udfolde min kreativitet gennem dansen. Selvom jeg ikke danser mere, er det er alligevel en stor del af min person.

MIT ARBEJDE

Jeg blev ansat i dr. Adams i december 2020 som juleassistance hvor jeg primært arbejdede i webshoppen og i butikkens dameafdeling. I efteråret 2021 var jeg i praktik i forbindelse med 3. semester på min bachelor uddannelse, hvor jeg fik andre arbejdsopgaver. Jeg begyndte i dette forløb at skrive nyhedsbreve, hjælpe med at lave events, sociale medier og optimering af hjemmesiden. Det er disse arbejdsopgaver som jeg primært beskæftiger mig med nu.

MIN STIL

Jeg har altid haft en virkelig feminin stil og fra da jeg var helt lille har jeg ikke været i tvivl om at smukke kjoler er det jeg føler mig mest tilpas i. Jeg har derfor sjældent tøjkrise om sommeren, da jeg efterhånden har mange kjoler at vælge imellem. Her til vinter ser man mig dog ofte med et par løse jeans, gerne med cardigan eller skjorte til. Om det er sommer eller vinter styler jeg altid alle mine outfits med hængeøreringe. Modsat mange af mine kollegaer ejer jeg meget få par sneakers, jeg går derfor primært med støvler om vinteren og sandaler om sommeren. Jeg elsker at gå i klipklapper.