Fri fragt på ordre over DKK 300,- Levering 1-3 hverdage. Julegaver kan byttes til og med d.15 Januar 2024

Grundet travlhed kan der forekomme 1-3 dages forsinket leveringstid

  • Dansk
    • Dansk
    • Engelsk

Meet Team Adams - Maria

Webmanager 1. Mar 2023
Meet Team Adams er et koncept, hvor vi sætter fokus på én person fra dr. Adams ad gangen. I denne uge kan du lære Maria, vores webkoordinator lidt bedre at kende. Hun vil give et indblik i hendes dagligdag hos dr.Adams, hvad hun ellers laver og så fortæller hun lidt om hendes stil og yndlingsmærker.

NAVN: Maria Elisabeth Therkildsen
ALDER: 30 år
STILLING: Web- og marketingkoordinator

OM MIG


Jeg er født og opvokset i Kolding men valgte at flytte til Odense tilbage i 2013. Jeg begyndte at arbejde hos dr. Adams i 2016 - først som assistance imens jeg studerede markedsføringsøkonom og sidenhen som web- og marketingkoordinator. Jeg er med til at planlægge og udvikle vores content til vores sociale medier, nyhedsmail og blogindlæg. Derudover skyder jeg packshots samt stylingbilleder til webshoppen, laver varebeskrivelser og sørger generelt for at optimere vores webshop - så vores kunder får den bedst mulige oplevelse. Udover at arbejde i dr. Adams har jeg to piger, Frida og Emili sammen med min dejlige mand Nicolai. Jeg elsker at planlægge, være kreativ og udvikle ting, både på jobbet men også når jeg har fri. Jeg bliver inspireret af at rejse og opleve nye steder i verden.

MIT ARBEJDE


Min helt overordnet arbejdsopgave er, at skabe en rød tråd på alle vores digitale platforme. Jeg fungerer lidt som en digital blæksprutte, som både tager foto til webshoppen, laver varebeskrivelser, ligger varer op, skriver blogindlæg, laver nyhedsmail og opdaterer vores sociale medier. Mit arbejde går også meget ud på, at planlægge og lave strategier for fremtiden og fremtidige projekter. Teknologien udvikler sig hele tiden og det er vigtigt hele tiden at følge med. Man må aldrig stå stille, for der kommer hele tiden en ny funktion, et nyt koncept, en ny mulighed, som man skal tage stilling til der måske skal integreres i vores univers. Jeg synes det er mega spændende, at arbejde med alle de her ting og elsker mit arbejde!

MIN STIL


Min stil er meget casual og sporty. Jeg elsker at være iklædt afslappet tøj, som jeg føler mig godt tilpas i. Jeg kan godt lide at have en løs t-shirt eller sweatshirt på, et par gode jeans og et par fede sneakers - jeg elsker generelt sneakers. Jeg tilføjer dog altid smykker eller en taske, som giver mit outfit et feminint touch. Selvom min stil er meget casual og sporty, kan jeg sagtens finde på at tage en kjole på - det er dog altid med et par sneakers til. Derfor elsker jeg moden og tiden lige nu, hvor det er blevet acceptabelt for en pige at finde styles i 'herreafdelingen' og omvendt. Det vigtigste for mig er egentlig, at have noget tøj på, som jeg føler mig tilpas i.