Levering 1-3 hverdage.
Worldwide shipping. Fri fragt i DK på alle ordre over DKK 300,-
  • Dansk
    • Dansk
    • Engelsk

Meet Team Adams - Maria

Webmanager 10. Dec 2018
Meet Team Adams er et koncept, hvor vi sætter fokus på én person fra dr. Adams ad gangen. I denne uge kan du lære Maria, vores webkoordinator lidt bedre at kende. Hun vil give et indblik i hendes dagligdag hos dr.Adams, hvad hun ellers laver og så fortæller hun lidt om hendes stil og yndlingsmærker.

NAVN: Maria Elisabeth Knudsen

ALDER: 25 år

STILLING: Webkoordinator

OM MIG


Jeg har arbejdet i dr.Adams i et halvandet år nu. I starten som assistance efter skole, imens jeg studerede til markedsføringsøkonom. Nu arbejder jeg fuldtid som webkoordinator - hvilket jeg er så glad for! Jeg kommer oprindeligt fra Jylland, men flyttede til Odense for 5 år siden og bor i dag i Odense med min dejlige mand og datter. Udover at arbejde at arbejde i dr.Adams elsker jeg at tilbringe tid med min mand, veninder og besøge min familie i Jylland. Jeg kan godt lide at tage på café med mine venner og veninder og hygge med drinks. Derudover elsker jeg at rejse og opleve nye steder af verden. Jeg elsker at tage billeder og tager billeder af ALT - og derfor elsker jeg også at tage billeder til dr.Adams' Facebook og Instagram.

MIT ARBEJDE


Min helt overordnet arbejdsopgaver er, at skabe en rød tråd på alle vores digitale platforme. Jeg fungere lidt som en digital blæksprutte, som både tager foto til webshoppen, jeg laver varebeskrivelser, ligger varer op, skriver blogindlæg, lavernyhedsmail og opdatere vores sociale medier. Målet er også at jeg skal læres op i SEO og AdWords, så vi selv kan styre det i fremtiden. Mit arbejde går også meget ud på at planlægge og lave strategier for fremtiden og fremtidige projekter. Teknologien udvikler sig hele tiden og det er vigtigt hele tiden at følge med. Man må aldrig stå stille, for der kommer hele tiden en ny funktion, et nyt koncept, en ny mulighed, som man skal tage stilling til der måske skal integreres i vores virksomhed. Jeg synes det er mega spændene, at arbejde med alle de her ting og elsker mit arbejde!

MIN STIL


Min stil er meget casual og sporty. Jeg elsker at være iklædt afslappet tøj. Jeg kan fx godt lide at have en løs t-shirt eller sweater på, et par stramme jeans og et par fede sneakers (Læs: jeg elsker sneakers!). Jeg tilfører dog altid smykker eller en taske, som giver mit outfit et feminint touch. Selvom min stil er meget casual og sporty, kan jeg sagtens finde på at tage en kjole på - MEN det er altid med et par sneakers og ikke stiletter- Det er derfor jeg elsker moden lige nu, hvor det er blevet acceptabelt at tage en kjole og et par sneakers på - Og mikse det sporty med det feminine. Det vigtigste for mig er egentlig, at have noget tøj på, som jeg føler mig tilpas i.

MINE 5 YNDLINGSMÆRKER