Fri fragt på ordre over DKK 500,- Levering 1-3 hverdage
  • Dansk
    • Dansk
    • Engelsk

Om dr. Adams
Dr. Adams er en dansk multibrand fashionbutik og webshop beliggende i Odense. Selvom dr. Adams både har en dame- og herreafdeling prøver vi at inspirere til en unisex mode, hvor kønnet ikke har betydning for hvilken afdeling man besøger eller køber tøj i. Vores filosofi er, at man skal gå i det tøj man føler sig tilpas i og kønnet skal ikke være med til at definere ens tøjvalg.Butikken er grundlagt i 1994 og er ejet af ægteparret Jacob og Stine Larsen, som begge har deres daglige gang 'I det lille sorte hus' i Pogestræde. Webshoppen blev etableret i 2010 og deler samme varelager som butikken. Det er vigtigt for os, at der er en rød tråd mellem butik og webshop, hvilket også betyder, at vi ikke ser de to afdelinger som adskilte forretninger. Butik og webshop har et tæt samarbejde, flere af medarbejderne arbejder på kryds og tværs af de to afdelinger og alle arbejder under samme tag.Nærværet og det personlige udgangspunkt er kernen i vores forretning, hvilket betyder at man helt ned i detaljen kan se og mærke vores DNA. Dette gælder blandt andet når vi udvælger varer til vores sortiment, hvor vi både vælger klassiske styles, men også tør udfordre vores kunder, ved at købe det mere vovede og farverige, som vi mener kan være med til at give klædeskabet kant. Vores DNA ses også når vi styler billeder til vores webshop - her kommer de ansattes personlige smag til udtryk gennem måden, at tøjet bliver sat sammen på. Alle modellerne som bruges på hjemmesiden er ansat enten i butikken eller webshoppen, hvilket vi elsker, fordi det skaber naturlighed og en rød tråd til det personlige udgangspunkt. I vores butik indretter vi også med vores egen smag, dette ser man blandt andet i farvevalget, hvor gulvet i dameafdelingen er malet rødt og hvidstribet, og gulvet i herreafdelingen koboltblå.


I dr. Adams har vi noget til de fleste lejligheder, og vi er ikke bange for at udfordre vores kunder med nye og anderledes brands. Vi byder på et stort udvalg af både danske og internationale mærker med varer der udvælges af vores ansatte i forhold til deres personlige smag når vi er på indkøb i bl.a Paris, New York, København, Stockholm, Milano og London.
Når vi køber ind lægger 'Team Adams Buying Team' vægt på et tidløst og holdbart design, som er krydret med tidens tendenser.Udover tøj, har vi et stort udvalg af sko, tasker og smykker. Vi har også en 'living' afdeling hvor man finder alt inden for skønhedsprodukter, magasiner, sengetøj og parfumer.


Når man besøger vores butik skal man have en god oplevelse, man skal føle sig velkommen og blive inspireret. Vi ønsker derfor at have en dialog med vores kunder når de træder ind ad døren og hjælpe med kvalificeret vejledning, hvis man ønsker det. I vores butik har vi altid inspirerende vinduesudstillinger, og vi serverer kaffe eller andet godt til ganen ved særlige lejligheder.Inde bag butikken ligger dr. Adams hyggelige gårdhave, hvor vi ofte inviterer til gårdfest med musik, mad og drikkelse. Dette er ofte i samarbejde med de mærker vi forhandler i butikken eller en anden særlig anledning.

Udover at kunne handle vores sortiment her på hjemmesiden, byder dr. Adams online-univers også på en masse inspiration. På vores webshop kan man besøge vores blog, som man finder under punktet 'stories'. Her kommer Team Adams blandt andet med anbefalinger til mode og kultur, som er baseret på de seneste trends fra ind- og udland. På bloggen finder man også billeder fra afholdte events og informerende indlæg, såsom info om fragt og retur.Team Adams byder alle velkommen i det lille sorte hus på Pogestræde og her på dr-adams.dk!

Denmark, 5000 Odense C, Pogestræde 24-28.