Fri fragt på ordre over DKK 500,- Levering 1-3 hverdage
  • Dansk
    • Dansk
    • Engelsk

Meet Team Adams - Signe

Webmanager 28. Jun 2023
Meet Team Adams er et koncept, hvor vi sætter fokus på én medarbejder ad gangen. I denne uge kan du møde Signe (også kaldt Signe-pigen), som arbejder fuldtid i butikkens dameafdeling. I dette indlæg fortæller hun om sit arbejde hos dr. Adams og sin stil. Læs indlægget her.


NAVN: Signe Skovdal
ALDER: 25 år
STILLING: Butiksmedarbejder i dameafdelingen

OM MIG

Jeg er født og opvokset i Vestjylland, men valgte i sommeren 2021 at flytte til Odense, hvor jeg bor med min kæreste Lasse. Udover at bruge mange af uges timer i dr. Adams, elsker jeg at bevæge mig og starter derfor ofte dagen ud med at tage en tur i fitness for at brænde en masse krudt af. Jeg er derudover vild med at læse en masse bøger og tilbringe tid med dem jeg holder af.

MIT ARBEJDE

Jeg arbejder til dagligt i dameafdelingen, hvor jeg ekspederer kunder, mærker varer og sørger for at butikken ser præsentabel ud. Jeg har altid arbejdet i servicebranchen og nyder at give kunderne i butikken en god service.

MIN STIL

Jeg vil beskrive min stil som værende meget casual og klassisk. Man ser mig oftes i en oversized skjorte og et par løse bukser, gerne fra Saks Potts. For at spice mine outfits lidt op elsker jeg at style det klassiske look med noget lidt anderledes. Jeg har derfor for det meste en sjov og farverig halskæde på, gerne fra Pura Utz eller et par Crocs, som kan give outfittet et sjovt twist.
Meet Team Adams er et koncept, hvor vi sætter fokus på én medarbejder ad gangen. I denne uge kan du møde Signe (også kaldt Signe-pigen), som arbejder fuldtid i butikkens dameafdeling. I dette indlæg fortæller hun om sit arbejde hos dr. Adams og sin stil. Læs indlægget her.

NAVN: Signe Skovdal

ALDER: 25 år

STILLING: Butiksmedarbejder i dameafdelingen