Fri fragt på ordre over DKK 500,- Levering 1-3 hverdage
  • Dansk
    • Dansk
    • Engelsk

Meet Team Adams - Emil

Webmanager 8. Feb 2023
Meet Team Adams er et koncept, hvor vi sætter fokus på én medarbejder ad gangen. I denne uge kan du møde Emil, som er elev i butikkens herreafdeling. I dette indlæg fortæller han om sit arbejde hos dr. Adams og sin stil. Læs indlægget her.

NAVN: Emil Overgård Andersen

ALDER: 21 år

STILLING: Elev som salgsassistent

OM MIG

Jeg
kommer oprindeligt fra Fredericia, hvor jeg er født og opvokset, men jeg flyttede til Odense i sommeren 2022. Jeg har mange forskellige interesser og vil sige jeg ved lidt om alting, men jeg har især nørdet fodbold i mine yngrere år. Derudover har jeg beskæftiget mig med musik og skating.

Jeg betragter mig selv som et meget kreativt menneske, der meget hurtigt bliver rastløs. Jeg kan ofte stå i min egen verden, og kan se meget reserveret ud, men det er jeg overhovedet ikke. Jeg er meget social og elsker at snakke med mennesker.

MIT ARBEJDE

Mode har altid interesseret mig. Da jeg var yngre var genbrugsjagt min yndlingsaktivitet og dertil kom også interessen for at videresælge vintage tøj. Her fandt jeg ud af at det var retail jeg brændte for, og drømmen blev derfor at arbejde indenfor modebranchen. Derfor var dr. Adams det helt perfekte sted at starte, da de kunne tilbyde mig en butikselevs uddannelse, som jo bare var dødlækkert! Jeg blev ansat i september 2022 og står til dagligt og ekspederer kunder i herreafdelingen, ordner lager og får det hele til at spille.

MIN STIL

Jeg vil selv sige at jeg har meget diversitet i min stil, men især skater og hip-hop kulturen drager jeg meget inspiration fra. Det er vigtigt for mig at udvikle og udfordre min stil og klædeskab, og altid at være i bevægelse. Jeg elsker farvede styles der bryder med normerne og har masser af kant. Tror egentlig ofte jeg tænker “i dag skal jeg bare have noget sort og lowkey på", men jeg ender næsten altid med at komme ud af døren i noget farverigt. Man ser mig aldrig med et par skinny jeans, jeg er derimod helt vild med stort set alt der er cropped og så elsker jeg hvide sneaks.