Fri fragt på ordre over DKK 500,- Levering 1-3 hverdage
  • Dansk
    • Dansk
    • Engelsk

Woods Copenhagen

Webmanager 30. Sep 2020

Woods Copenhagen er en dansk hudpleje virksomhed, der gennem sine produkter, fremmer den skandinaviske skønhed. De lever efter mottoet LESS IS MORE, idet den skandinaviske design-og mode kan kendes ved dens enkelthed, samt gennemgående minimalisme. Dette bestræber Woods Copenhagen sig på at efterleve i deres produkter, hvor de har et stort fokus på sundhed og effektivitet, fordi der ikke findes smukkere end en sund og naturlig glød. Man kan være helt sikker på, at man gør sin hud en tjeneste, ved at benytte Woods Copenhagen, da de udelukkende bruger ingredienser fra naturlige og økologiske kilder i norden og skandinavien. - Læs med nedenunder og mød Team Adams favoritter!

Julie - Vitamin E Serum


Hvis vores webansvarlige Julie skulle vælge ét produkt hos Woods Copenhagen som sin favorit, så er det Vitamin E Serum, fordi den giver en frisk og naturlig glød til huden. Julie anvender serumen hver morgen, når hun står op, og hver aften inden hun går i seng på ren hud. Fordelene ved denne serum er dens næringsindhold, som beriger huden med et koncentreret naturligt E vitamin, som derudover beskytter mod luftforurening og soleksponering hele dagen. Den egner sig til alle hudtyper, men er specielt god for dem, hvor huden er mere sensitiv og tør. Produktet er unisex.
Shop Vitamin E Serum HER >>

Jacob - 24-Hour Hydra Gel


Team Adams helt egen founder og boss Jacob fortæller, at han hver morgen og aften bruger Woods Copenhagen 24-Hour Hydra Gel. Det gør han, fordi deres gel hydrerer huden med det samme uden at give en fedtet følelse eller udseende. Hydra gel indeholder hyaluronsyre og naturlig havtorn, som opretholder fugtbalancen og en sund glød men med en mat finish, som egner sig til alle hudtyper, specielt udviklet til mænd.
Shop 24-Hour Hydra Gel HER >>

Nee - Daily hydra cream


Vores Web-manager Nee anvender hver morgen og aften Woods Copenhagen Daily Hydra Cream, fordi den lette fugtighedscreme giver hende øjeblikkelig og intens fugt, så den ikke er fedtet i lang tid. Cremen fungerer som en magnet for fugt, fordi den indeholder hyaluronsyre, som er et naturligt stof, der allerede findes i vores kroppe. Produktet egner sig til alle hudtyper, men er særlig egnet til dem, som har en mere tør og sensitiv hud. Derudover bruger Nee den hver morgen som primer inden hun tager make-up på. Produktet er udviklet til kvinder.
Shop Daily hydra cream HER >>

Anna - Deep cleansing scrub


Vores ene butiksbestyrer Anna bruger hver aften Deep Cleansing Scrub fra Woods Copenhagen, fordi hun elsker og passe på sin hud. Hver aften massérer hun scrubben ind, som renser hudens mange lag, og fjerner urenheder som porer, dog uden at den tager hudens naturlige olier med sig. Produktet er en detox-og eksfolierende scrub, som indeholder glykolsyre, naturlige vulkanske sten og nordisk blåbærolie. Produktet egner sig til alle hudtyper, udviklet til kvinder.
Shop Deep cleansing scrub HER >>

Vivian - Repairing hand balm


Vores anden helt egen butiksbestyrer Vivis favorit fra Woods Copenhagen er deres Repairing Hand Balm. Hun anvender den så ofte som muligt for at holde sine hænder og negle pæne. Balmen er stimulerende, og indeholder økologisk sheasmør og blåbærkerneolie, fordi netop disse har et rigt indhold af antioxidanter. Balmen egner sig til alle hudtyper, og er et unisex produkt.
Shop Repairing hand balm HER >>

Maria - Daily foaming cleanser


Web-og Marketingkoordinator Marias favorit er deres Daily Foaming cleanser, som hun benytter til at rense huden hver morgen og aften. Woods Copenhagen har udviklet denne skum til effektivt men nænsomt at rense hudens urenheder, dog uden at fjerne de naturlige olier i huden. Foamen indeholder naturlige og rensende aktiver, aloe vera og økologisk agurk, som gør at huden ikke kommer til at føles stram eller irriteret efter brug. Den egner sig til alle hudtyper, men er specielt god til den mere tørre og sensitive hud. Produktet er unisex.
Shop Daily foaming cleanser HER >>

Stine - Vitamin lifting serum


Vores helt egen founder og boss-lady Stine bruger hver morgen og aften Vitamin Lifting Serum fra Woods Copenhagen, fordi den giver huden en fasthed og smuk glød. I denne serum er der et højt koncentrat af aktive ingredienser, som indeholder anti-aging midler og vitaminer, som netop skaber denne fasthed i hudens tekstur. Produktet indeholder økologisk aloe vera og hexapeptid, og egner sig til alle hudtyper, særligt mere sensitiv hud. Produktet er unisex.
Shop Vitamin lifting serum HER >>