Fri fragt på ordre over DKK 500,- Levering 1-3 hverdage
  • Dansk
    • Dansk
    • Engelsk

Woods Copenhagen

Daily Foaming Cleanser 200 ml.

DKK 295,-
Denne vare er udsolgt
Daily Foaming Cleanser fra Woods. En mild, daglig rense foam, der er udviklet omhyggeligt og unikt til effektivt og nænsomt at rense huden uden at fjerne de naturlige olier, der forhindrer huden i at føles stram, tør og irriteret. Naturlige ingredienser som aloe vera beroliger og beskytter, mens agurke-ekstrakt bidrager med en kølende og energi-rig finish. Beriget med arktisk kildevand fra det nordlige Grønland.

Egnet til alle hudtyper. Særligt god til tør og sensitiv hud.
Anvendelse se under behandling herunder.

Fri fragt til pakkeshop i DK på ordre over DKK 500,-
Levering 1-3 hverdage

  • Detaljer
    Ingredienser
    Aloe Barbadensis Leaf Water*, Aqua**, Cucumis Sativus Fruit Water*, Glycerin*, Disodium Laureth Sulfosuccinate**, Acrylates Copolymer, Sodium Coco Sulfate**, Lauryl Glucoside**, Sodium Cocoyl Glutamate**, Caprylyl/Capryl Glucoside**, Xanthan Gum**, C12-15 Pareth-12, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Phenoxyethanol, Alcohol, Sodium Hydroxide. Vegansk. Økologisk*: 73% Naturligt**: 90%
    Hovedengredienser forklaret:
    Agurk
    Rig på antioxidanter og C-vitamin for at genopbygge huden har kølende agurkevand også en beroligende virkning, hvilket hjælper med at lindre irritationen og reducere rødmen.
    Aloe vera
    Aloe vera er en plante med en naturligt beroligende gel, fyldt med næringsstoffer, der hjælper med at rense og opfriske huden. Anti-inflammatoriske, antimikrobielle, antioxidanter og anti-kløende egenskaber - kombineret med en afkølende fornemmelse, gør den især ideel til hud, der er tør, følsom eller irriteret.

  • Behandling
    Anvendelse - Anvend hver morgen og aften på våd hud og massér forsigtigt med cirkelbevægelser. Skyl grundigt efter.
Varenr.: 045577

Team Adams anbefaler