Fri fragt på ordre over DKK 500,- Levering 1-3 hverdage
 • Dansk
  • Dansk
  • Engelsk
-30%

Woods Copenhagen

Vitamin Lifting Serum 20 ml.

DKK 560,- DKK 392,-
På lager
Vitamin Lifting Serum fra Woods. Et serum med en høj koncentration af aktive ingredienser og anti-aging egenskaber for en dugfrisk og mere vital hud. Formuleret med en unik kombination af vitaminer, der effektivt forbedrer hudens tekstur og fasthed, mens hudens teint udjævnes. Aminosyrer reducerer synligt fine linjer, redefinerer ansigtskonturens udtryk og hjælper med at styrke hudens naturlige forsvar. Ved at hjælpe med at stimulere en naturlig kollagen produktion - samtidig med at den giver maksimal hydrering - forbliver huden blød og smidig, afkølet og aktiveret. Beriget med arktisk kildevand fra det nordlige Grønland.


Egnet til alle hudtyper. Særligt god til sensitiv hud.

Anvendelse se under behandling herunder.

Fri fragt til pakkeshop i DK på ordre over DKK 500,-
Levering 1-3 hverdage

 • Detaljer
  Ingredienser: Aloe Barbadensis Leaf Water*, Cucumis Sativus Fruit Water*, Propanediol**, Aqua**, Glycerin*, Sodium PCA**, Pseudoalteromonas Ferment Extract**, Xanthan Gum**, Sodium Levulinate**, Hydrolyzed Wheat Protein**, Caprylyl Glycol, Hydrolyzed Soy Protein**, Potassium Sorbate, Acetyl Hexapeptide-8, Citric Acid, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Lecithin**, Tripeptide-10 Citrulline, Carbomer, Triethanolamine, Tripeptide-1, Sodium Benzoate. Vegansk. Økologisk*: 69% Naturligt**: 85%

  Aloe Vera

  Hovedingredienser Forklaring: Aloe vera er en plante med en naturlig beroligende gel, fyldt med næringsstoffer, der hjælper med at rense og opfriske huden. Anti-inflammatoriske, anti-mikrobielle, anti-oxidanter og anti-kløende egenskaber kombineret med en kølende fornemmelse. Fugtighedsbevarende, hvilket gør den især ideel til hud, der er tør, følsom eller irriteret.

  Hexapeptider

  Peptider er kæder af aminosyrer, der er i stand til at trænge ind i det øverste lag af huden. Peptider er velkendt for deres anti-aging fordele og fugtighedsevne, der reducerer fremkomsten af fine linjer og rynker, samtidig med at forhindre fremkomsten af nye gennem en forøget produktion af kollagen.

 • Behandling
  Anvend hver morgen og aften på ren hud. Lad serummet tørre i ca. 2-3 minutter, inden påføring af fugtighedscreme.
Varenr.: 045590

Team Adams anbefaler