Fri fragt på ordre over DKK 300,- Levering 1-3 hverdage
  • Dansk
    • Dansk
    • Engelsk

Woods Copenhagen

Repairing Hand Balm 75 ml

DKK 260,-
På lager
Repairing Hand Balm fra Woods. Denne stimulerende balm er forstærket med økologisk sheasmør og blåbærkerneolie, der er rig på antioxidanter fra rene, naturlige olier, der plejer, beskytter og forynger hænder og negle. Den er formuleret til at beskytte hænderne mod udtørring i løbet af dagen. Naturlig multebærolie giver et intensivt boost af A og E vitamin. Mildt parfumeret med friske noter af naturlig citron, iris og rose. Absorberes øjeblikkeligt i huden. Beriget med arktisk kildevand fra det nordlige Grønland.


Egnet til alle hudtyper.

Anvendelse se under behandling herunder.

Fri fragt til pakkeshop i DK på ordre over DKK 300,-
Levering 1-3 hverdage

  • Detaljer
    Ingredienser:

    Økologisk sheasmør, naturlig multebær og nordisk blåbær. Aloe Barbadensis Leaf Water*, Cucumis Sativus Fruit Water*, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate**, Butyrospermum Parkii Butter*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Glycerin*, Aqua**, Cetearyl Alcohol**, Hydrolyzed Sunflower Seed Wax**, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables**, Polyglyceryl-2 Stearate**, Xanthan Gum**, Glyceryl Stearate**, Stearyl Alcohol**, Vaccinium Myrtillum Seed Oil**, Helianthus Annuus Seed Oil**, Rubus Chamaemorus Seed Extract**, Tocopherol**, Sodium Levulinate**, Potassium Sorbate, Citric Acid**, Sodium Benzoate, Limonene, Linalool, Parfume. Vegansk. Økologisk*: 82% Naturligt**: 98%

    Hovedingredienser forklaret:

    Sheasmør

    Et naturligt blødgørende middel, der nærer huden. Sheasmør er rig på A, D, E og F vitamin, der er med til at genoprette elasticitet, reducere irritation og linjer - og blødgøre tør hud uden at tilstoppe porerne.

    Multebærkerneolie

    Et aktivt nordisk bær fyldt med plejende antioxidanter, der hjælper med at beskytte huden mod de skadelige virkninger af frie radikaler. Essentielle fedtsyrer hjælper huden med at bevare sin glød og blødhed for en jævn, sund tekstur.

    Blåbærkerneolie

    En kraftig antioxidant af naturlig oprindelse. Blåbærkerneolie er regenererende og genopfyldende, hvilket er med til at reducere forekomsten af fine linjer og rynker, mens huden fugtes og opstrammes. Den er rig på omega-3-fedtsyrer og E-vitamin og stimulerer produktionen af kollagen, der hjælper med at holde huden ung.

  • Behandling
    Anvend på hænderne så ofte som nødvendigt.
Varenr.: 045593

Team Adams anbefaler