Worldwide shipping. Fri fragt i DK på alle ordre over DKK 300,- (uden omdeling).
Levering 1-3 hverdage
 • Dansk
  • Dansk
  • Engelsk

Woods Copenhagen

24-Hour Hydra Gel 75 ml.

DKK 300,-
På lager
Mens 24-Hour Hydra Gel fra Woods. En vandbaseret, ikke-fedtet gel formuleret til at levere øjeblikkelig og intens hydrering med en mat finish. 24-timers Hydra Gel indeholder hyaluronsyre, der fungerer som en magnet for fugt, hvilket hjælper huden med at opretholde balance og et sundt udseende. Niveauet af Hyaluronsyre ? et stof, der findes naturligt i kroppen - falder over tid på grund af den naturlige aldringsproces såvel som miljøfaktorer som frie radikaler forårsaget af UV-eksponering. Med arktisk kildevand fra det nordlige Grønland samt gendannende og helbredende essentielle omega 3, 6 og 7 fedtsyrer, der stammer fra havtorn - reduceres forekomsten af fine linjer og rynker, så huden gennemfugtes og blødgøres. Anvend efter barbering for at berolige irriteret hud og reducere rødme.

Egnet til alle hudtyper.
Anvendelse se under behandling herunder.

Worldwide shipping
Fri fragt i DK på alle ordre over DKK 300,- (uden omdeling).
Levering 1-3 hverdage

psst.. vi har samme lager online som i butik (gælder ikke nedsatte varer)
 • Detaljer
  Ingredienser:

  Aloe Barbadensis Leaf Water*, Aqua**, Cucumis Sativus Fruit Water*, Glycerin*, Cetearyl Ethylhexanoate, Hippophae Rhamnoides Seed Oil**, C12-15 Pareth-12, Sodium Acrylates/Beheneth-25 Methacrylate Crosspolymer, Hydrogenated Polydecene, Sodium Levulinate**, Lauryl Glucoside, Maris Aqua**, Potassium Sorbate, Citric Acid, Tocopherol**, Xanthan Gum**, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Helianthus Annuus Seed Oil**, Sodium Hyaluronate**, Ethylhexylglycerin, Laminaria Digitata Extract**, Chlorella Vulgaris Extract**, Saccharide Isomerate**, Glucose**, Chondrus Crispus Powder**, Sodium Benzoate, Parfume. Vegansk. Økologisk*: 77% Naturligt**: 86%

  Hovedingredienser forklaret

  Havtorn

  Anvendt til at fremme elasticitet i huden ved at opretholde fugt er hudstyrkende havtorn en plante, der er rig på essentielle fedtsyrer, vitaminer samt omegaer 3, 6, 9 og 7, der arbejder for at hydrere huden og reducere betændelse.

  Hyaluronsyre (HA)

  Hyaluronsyre, der findes naturligt i kroppen, hjælper celler med at indkapsle fugt, som er essentielt for en sund hud. Når det påføres flere gange, hjælper det med at fugte og forbedre hudens tekstur, så den føles frisk og glat.

 • Behandling
  Anvendelse Anvend hver morgen og aften på ren hud. Undgå kontakt med øjnene.
Varenr.: 045580

Team Adams anbefaler