Levering 1-3 hverdage
Fri fragt i DK på alle ordre over DKK 300,- (uden omdeling)

  • Dansk
    • Dansk
    • Engelsk

WOMEN


Har du brug for at pifte din garderobe op eller blot mangler en ny kjole til aftenens bal, så er du havnet det helt rigtige sted. Hos dr. Adams har vi nøje udvalgt kollektioner, som skaber en stærk designæstetik, da det hele handler om detaljen. Vores kvinder er stærke kvinder, som skal have lov til at føle sig fulde af power og godt humør, hvilket afspejler sig i vores udvalg. Her finder du alt fra blomsterdrømme af kjoler med pufærmer fra Ganni og Stine Goya, feminine broderier og smukt håndværk fra Cecilie Bahnsen, til power-dressing outfits fra Saks Potts og pant-suits fra Acne Studios. Vores udvalg indeholder et bredt sortiment med et samlet fokus på selvtillid.

Tjek derudover vores udvalg af sko, tasker og accessories, da det handler om den samlede enhed. Vi mener at selv den mindste nuance af detalje kan pifte ethvert outfit op. Alle vare kan shoppes online eller fysisk i butik.


STORIES - Vinterklar med Team Adams


Her på "Stories" kan du følge med i, hvad der rør sig hos Team Adams. Vi bruger vores blog til at dele og inspirere, hvordan vores håndplukkede brands og vare kan kombineres på bedste vis og ikke mindst dele ud af vores indsigt og erfaringer fra den store designscene. Derudover kan du på "Stories" finde tips og gode råd omkring blandt andet Beauty, Livsstil og invitationer til Team Adams events. Klik videre for at læse vores seneste story, læn dig tilbage og lad dig inspirere.

NYHEDER WOMEN