Fri fragt på ordre over DKK 500,- Levering 1-3 hverdage
  • Dansk
    • Dansk
    • Engelsk

Alt om fragt og retur

Webmanager 3. Dec 2020

Det har en stor værdi for os at der er tænkt på miljøet når din pakke er på vej til dig. Man vil derfor kunne være heldig at modtage en kasse med vores fine recycled klistermærke på. Det betyder at lige præcis den kasse, har været på en længere rejse, og kan have være genbrugt op til flere gange.

Emballage

Alt vores eget forsendelses emballage er lavet i et 100% genanvendligt materiale, og er produceret i Danmark.

For os er det en naturlig del af hverdagen at tænke miljøvenligt. Vi sender derfor jeres pakker i enten vores egne FSC certificerede kasser eller poser, men vi genanvender også emballage der har haft sin rejse forbi os. Alt genbrugt emballage vil have vores recycled klistermærke på, og du vil derfor være sikker på, at der er tænkt på miljøet når du modtager din pakke.

Vi ønsker altid at blive bedre, og du vil derfor også kunne opleve, at du kan genbruge nogle af vores forsendelses poser, da de har fået en returlukning. Vi arbejder på, at alle vores poser får denne fine detalje.


Forsendelse

Så snart vi har modtaget din ordre, gør vi alt hvad vi kan for at få den sendt afsted til dig hurtigst muligt. Din ordre vil blive leveret indenfor 1-3 hverdage.

Vi gør opmærksom på, at der i travle perioder kan opstå længere leveringstid end normalt.

For os er det vigtigt at du får en god oplevelse når du handler på vores webshop. Alle varer vil blive pakket fint ind i silkepapir og en personlig håndskrevet hilsen vil blive vedlagt fra personen der har behandlet din ordre. Handler du for mere end 500 DKK, vil du også modtage et af vores fine dr. Adams net. Dette gælder dog ikke hvis du har købt en nedsat vare.

Ønsker du din vare pakket ind til gave, så sæt kryds ved gaveindpakning i kurven, og vi vil sørge for den fineste indpakning. Gaveindpakning koster DKK 10,-.

Returnering

Skulle du fortryde dit køb, så tilbyder vi dig 14 dages fuld returret, der er gældende fra den dag du modtager din ordre. Ønsker du at returnerer en eller flere varer fra din ordre så kan du benytte den vedlagte returlabel. Vi skal dog gøre opmærksom på, at ved brug af den vedlagte returlabel, vil blive fratrukket 29 DKK fra returbeløbet.

Du kan læse mere vedrørende forsendelse, returnering & ombytning under vores handelsbetingelser.