Fri fragt på ordre over DKK 300,- Levering 1-3 hverdage
 • Dansk
  • Dansk
  • Engelsk

Woods Copenhagen

Nourishing Body Oil 200 ml.

DKK 375,-
På lager
Nourishing Body Oil fra Woods. En helt naturlig, intensiv fugter, der øjeblikkeligt absorberes og efterlader huden silkeblød og frisk. Denne økologiske kropsolie er lavet af rene nordiske olier og multebær samt blåbærkerneekstrakt for at fugte, berolige og forynge huden. Beriget med arktisk kildevand fra det nordlige Grønland.

Egnet til alle hudtyper.
Anvend på fugtet hud morgen og aften.
Fri fragt til pakkeshop i DK på ordre over DKK 300,-
Levering 1-3 hverdage

 • Detaljer
  Ingredienser:
  Helianthus Annuus Seed Oil*, Triticum Vulgare Germ Oil**, Rubus Chamaemorus Seed Extract**, Vaccinium Myrtillum Seed Oil*, Glycerin**, Tocopherol**, Aqua**. Vegansk. Økologisk*: 97% Natural**: 100%

  Hovedingredienser forklaret:

  Blåbærkerneolie
  En kraftig antioxidant af naturlig oprindelse. Blåbærkerneolie virker regenererende og genopfyldende, hvilket reducerer forekomsten af fine linjer og rynker, mens huden fugtes og opstrammes. Den er rig på omega-3-fedtsyrer og E-vitamin - og stimulerer produktionen af kollagen, der hjælper med at holde huden ung.

  Hvedekimsolie
  En rig kilde til antioxidanter. Hvedekimsolie er fyldt med hudstyrkende E-vitamin for at blødgøre og fugte huden. Den let optagelige olie med en ikke-fedtet fornemmelse, understøtter den reparerende og helende olieproduktionen af kollagen.

  Multebær-kerneolie
  Et aktivt nordisk bær, fyldt med plejende antioxidanter, der hjælper med at beskytte huden mod de skadelige virkninger af frie radikaler. Essentielle fedtsyrer hjælper huden med at bevare sin glød og blødhed for en jævn, sund tekstur.

 • Behandling
  Anvend på fugtet hud morgen og aften.
Varenr.: 045596

Team Adams anbefaler