Den seriøse side

1. Betaling & Sikkerhed

Det er muligt for vores danske kunder, at betale med Dankort, Euro/Mastercard, Maestro, JCB, Visa/electron, Mobilepay og AnyDay. Vi tilbyder vores udenlandske kunder, PayPal som betalings mulighed.

AnyDay
Du betaler kun produktets beløb, så længe du betaler til tiden. Anyday er en fair og transparent delbetalingsløsning.
Dit køb vil blive godkendt eller afvist med samme hastighed, som når du normalt betaler online. Anyday er 100% sikkert.
De 4 rater vil automatisk blive trukket på dit kort. Den første rate på 25% vil blive trukket med det samme. Læs mere om Anyday her!

Gavekort
Gavekort købt hos dr.Adams er et ihændehaverbevis hvilket betyder at mister man det, kan det ikke erstattes. Ligesom ved kontanter kan det kun bruges af den person, der har det i hånden. Gavekort har en gyldighed på 3 år fra udstedelses datoen og kan bruges online og ved fremvisning i vores butik.

Bemærk at gavekort kan ikke købes med rabatkode eller gavekortkode.


3D-Secure
Vi anvender 3D-Secure på alle vores betalinger.

3D-Secure er en sikkerhedsløsningen, som sikrer, at betalingen bliver gennemført sikkert, både for kortholderen og dr. Adams. Dette vil betyde, at kortholderen der betaler på vores hjemmeside, vil få tilsendt en engangskode til det telefonnummer der er tilknyttet til betalingskortet, som skal indtastes for at gennemføre betalingen.

Er det første gang du handler online med dit betalingskort eller er der ikke tilknyttet et telefonnummer, skal der anvendes NemID til at udføre 3D-Secure.

Alle vores betalinger sker via en sikker server hvor oplysningerne krypteres, hvilket betyder, ingen på nogen måde kan se de oplysninger du indtaster.

Alle priser er inklusiv 25% moms.

2. Levering & forsendelse

Alle ordre i Danmark leveres indenfor 1-3 hverdage med GLS. Eventuelle forsinkelser hos GLS, kan dr. Adams ikke drages til ansvar for. Bemærk venligst at, pakker der er vil blive behandlet efter klokken 14 fredag, først blive sendt afsted mandag den kommende uge.

Vi gør opmærksomme på at i travle perioder, kan der opstå længere leveringstid end normalt.

DANMARK
Vi tilbyder fri fragt I Danmark på alle ordre over DKK 300,- (uden omdeling). Leveringsomkostninger: Pakkeshop DKK 29,- // Privat levering DKK 49,-
Ordren leveres indenfor 1 - 3 hverdage. Pakker sendes via GLS

ALLE EU LANDE
Leveringsomkostninger: 20 EUR (150 DKK)
Ordren leveres indenfor 2 - 5 hverdage
Pakker sendes via GLS

ASIEN, USA, AUSTRALIEN & NEW ZEALAND
Leveringsomkostninger: 40 EUR (300 DKK)
Ordren leveres indenfor 2 - 3 dage hverdage
Pakker sendes via DHL Express

Bemærk: Til New Zealand er leveringstiden 7 - 9 hverdage

NORGE, ISLAND & SCHWEIZ
Leveringsomkostninger: 34 EUR (250 DKK) Ordren leveres indenfor 1 - 2 hverdage
Pakker sendes via DHL Express

GRØNLAND & FÆRØRENE
Leveringsomkostninger: 47 EUR (350 DKK)
Ordren leveres indenfor: Færøerne 2 - 3 hverdage // Grønland 4 - 5 hverdage
Pakker sendes via DHL Express

Ønsker du levering udenfor et af de ovenstående lande - send en forespørgsel til mail@dr-adams.dk.


TOLD & MOMS:
Afhængigt af din ordre og land, vil du være forpligtet til at betale lokale afgifter ved modtagelse af din pakke, som dr.Adams ikke kan være ansvarlig for. Bemærk venligst, at vi ikke har kontrol over de afgifter og ikke kan informere dig om, hvad prisen vil være, da politikker og importafgifter varierer fra land til land.

Eventuelle told- eller importafgifter opkræves, når pakken/pakkerne ankommer til destinationslandet. Disse gebyrer skal betales af modtageren af pakken. Modtageren af pakken tager det fulde ansvar for alle forsendelsesomkostninger, returneringsomkostninger, kundeafgifter og/ eller ekspeditionsgebyrer, hvis modtageren nægter at acceptere en pakke på grund af importafgifter og/ eller skatter.

Vi kan ikke markere ordrer som gaver i henhold til told og afgifter.


Alle varer sendes som forsikret pakkepost, hvilket gør det muligt at spore pakken, hvis der skulle opstå problemer under forsendelsen. Alle pakker vi sender er forsikret under forsendelsen og derfor bedes du altid kontrollere pakkens indhold ved modtagelsen. Er pakken/indholdet beskadiget, bedes du anmelde det til GLS, DHL eller PostNord afhængig af hvilket fragtfirma din pakke er leveret med, senest 2 dage efter modtagelsen. Dr. Adams er ikke ansvarlig for varer der er blevet beskadiget under transport.

Vi bekymrer os om miljøet, og derfor genbruger vi såvidt muligt alt vores emballage, og pakker i genanvendte pap-kasser.Vi er også tilmeldt Miljøvenlig Pakning, som du kan læse mere om, ved at klikke på nedestående badget.

3. Afhentning af ordre i butik

Har du valgt at afhente din ordre i vores butik i Pogestræde i Odense, vil du modtage en besked når din ordre er færdigbehandlet og ligger klar til afhentning. Husk at have denne besked eller din ordrebekræftigelse klar til fremvisning, når du afhenter din pakke i vores butik.

Din ordre vil blive behandlet og gjort klar til afhentning, indenfor 1 hverdag.
Bemærk dog at i travle perioder, kan behandlingstiden være længere end normalt.

4. Returnering

Ønsker du at returnere en eller flere af de varer du har modtaget, tilbyder vi dig 14 dages fuld returret. De 14 dages fuld returret er gældende fra den dag du modtager din pakke. Hvis din pakke er sendt til en pakkeboks, er den leveret fra den dag pakken ligger klar til afhentning.

Du er selv ansvarlig for alle udgifter forbundet med returnering. Anvender du den vedlagte GLS-returlabel, vil DKK 29,00,- blive fratrukket dit totale returbeløb.

Ønsker du ikke at benytte den vedlagte returlabel, bedes du sende din pakke til følgende adresse:

dr.Adams
Pogestræde 24-28
5000, Odense C
DK

Bemærk at retur forsendelsen er på eget ansvar, så vi anbefaler at man sender pakken forsikret, i tilfælde af at pakken bliver væk. Din pakke skal sendes med omdeling, da vi ellers ikke modtager den.

Du kan ikke fortryde dit køb ved ikke at afhente din pakke hos den valgte pakkeshop. Hvis dette er tilfældet vil der blive pålagt et gebyr på DKK 100,- som køber selv betaler. Dette gebyr fratrækkes værdien af din refundering, når returpakken behandles.

Overskrides byttefristen kan vi ikke behandle din returpakke, og din pakke vil blive sendt til dig igen.

PROCEDURE VED RETURNERING VIA GLS
1. Pak varen forsvarligt i original poser/emballage med den udfyldte returformular. Som ved modtagelse, skal varen skal fremstå i ny og ubrugt stand samt alle mærke skal være intakt, hvis det fulde beløb skal refunderes.

2. Den medsendte returlabel sættes udenpå pakken.

3. Aflever pakken ved din nærmeste GLS pakkeshop. Husk altid at få en kvittering på, at du har afleveret din pakke, i tilfælde af at der skulle opstå problemer under forsendelsen.

BEHANDLING AF DIN RETURPAKKE
Det tager 1-3 hverdage fra vi modtager din returpakke, til at vi har behandlet og refunderet beløbet til det anvendte betalingskort igen. Du vil modtage en bekræftigelse på mail ligeså snart at din returpakke er behandlet og pengene er refunderet til dig igen. Bemærk at der kan gå yderligere 1-3 hverdage, fra at din returneringen er lavet, til at pengene kan ses tilgængelig på betalingskortet igen.

Vi gør opmærksomme på at i travle perioder kan der opstå længere behandlings tid end normalt.

BEHANDLING AF MODTAGET DEFEKT RETURVARE:
Modtager vi en returvare der ikke er i samme stand som da vi sendte den til kunden, så forbeholder vi os retten til at sende varen retur, eller finde en løsning hvorpå der kan blive rettet op på defekten så varen kan sælges til samme pris i butikken/online. Udgiften ved at få rettet op på defekten bliver fratrukket returnerings beløbet.

PROCEDURE VED RETURNERING VIA BUTIKKEN
Du er velkommen til at returnere din købte vare fra webshoppen i vores butik.
Husk blot at medbringe din returformular i udfyldt stand. Vi gør opmærksomme på at refunderingen ikke kan laves direkte til dig i vores butik, men vil ske automatisk via vores webshop.

Det tager 1-3 hverdage fra at butikken tager imod din returvare, til at den er behandlet og beløbet er refunderet til det anvendte betalingskort igen. Du vil modtage en bekræftigelse på mail ligeså snart at din returpakke er behandlet og pengene er refunderet til dig igen.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

5. Ombytning af vare(r)

Ønsker du at ombytte din modtaget vare til en anden størrelse, farve eller andet, bedes du blot bestille den nye ønskede vare på vores hjemmesiden.
Ligeså snart at vi modtager din nye ordre, vil den blive behandlet og sendt afsted til dig hurtigst muligt.

Har du yderligere spørgsmål til ombytning, er du altid velkommen til at kontakte os på +45 66 14 55 04.

6. Annullering af ordre

Ønsker du at fortryde dit køb bedes du kontakte os hurtigst muligt.

HVORDAN GØR JEG?
Du kan nå at annullere din ordre inden pakken har forladt vores butik.
Du kan tjekke, om ordren stadig kan nå at annulleres, ved at logge ind på din private bruger her på vores hjemmeside. Under tidligere køb, kan du se statussen på det køb du ønsker annulleret. Viser statussen 'afsluttet' har varen forladt vores butik, og kan derfor ikke annulleres. Hvis statussen viser 'udskrevet', kan du nå at annullere din ordre og du bedes ringe herind på +45 66 14 55 04 og annullere din ordre.

7. Reklamation

Hvis din købte vare er defekt eller har en fremstillingsfejl, er varen altid omfattet 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten giver dig mulighed for at klage over eventuelle fejl og mangler, som er opstået 24 måneder efter købet.

Reklamationsretten er kun gældende, hvis du har original kvittering eller ordre nummer fra købet, på den vare reklamationen drejer sig om. Har du ikke dette er det ikke muligt for os at behandle din reklamation.

Reklamationsretten dækker ikke når fejl, skader eller slitage er opstået pga. forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid.

SÅDAN REKLAMERER DU
Ønsker du at reklamere over en vare, skal du sende en mail til vores kunderservice på: claim@dr-adams.dk. I mailen bedes du oplyse dit ordre nummer eller tilføje et billede af original kvittering fra købet. Du må meget gerne sende et billede af skaden/fejlen, samt beskrive hvad reklamationen drejer sig om og brug af varen.

For at kunne behandle din reklamation skal vi have sendt den defekte vare ind til os. Varen skal være ren efter vask eller rens. Hvis ikke at varen er det, er det ikke muligt for os at behandle din reklamationen. dr. Adams dækker naturligvis de fragtomkostninger der måtte være i forbindelse med reklamationen. Du er også altid velkommen til, at henvende dig i vores butik angående din reklamation.

Bemærk venligst at behandlingstiden på reklamationer er på omkring 1-3 uger. Ved få mærker kan behandlingtiden vare længere end normalt.

8. Copyrights

Ophavsretten til billeder og billedmateriale på dr. Adams Webshop og blog tilhører dr. Adams ApS. Ønsker du at bruge nogle af vores fotografier eller billedmateriale, skal dette aftales og godkendes af indehaver Stine Larsen ved, at kontakte hende på mail stine@dr-adams.dk.

I tilfælde af godkendelse til at bruge et billede,
skal der altid linkes til www.dr-adams.dk

Vi henviser i øvrigt til loven om ophavsret:
https://www.retsinformation.dk/Forms/r0710.aspx?id=129901

9. Handelsbetingelser

BETALING & SIKKERHED
Det er muligt, for vores danske kunder, at betale med Dankort, Euro/Mastercard, Maestro, JCB, Visa/electron, Mobilepay og AnyDay.
Vi tilbyder PayPal som betalingsmulighed for alle vores udenlandske kunder.

AnyDay
Du betaler kun produktets beløb, så længe du betaler til tiden. Anyday er en fair og transparent delbetalingsløsning.
Dit køb vil blive godkendt eller afvist med samme hastighed, som når du normalt betaler online. Anyday er 100% sikkert.
De 4 rater vil automatisk blive trukket på dit kort. Den første rate på 25% vil blive trukket med det samme. Læs mere om Anyday her!

Gavekort
Gavekort købt hos dr.Adams er et ihændehaverbevis hvilket betyder at mister man det, kan det ikke erstattes. Ligesom ved kontanter kan det kun bruges af den person, der har det i hånden. Gavekort har en gyldighed på 3 år fra udstedelses datoen og kan bruges online og ved fremvisning i vores butik.

Bemærk at gavekort kan ikke købes med rabatkode eller gavekortkode.

3d-Secure
Vi anvender 3D-Secure på alle vores betalinger.

3D-Secure er en sikkerhedsløsningen, som sikrer, at betalingen bliver gennemført sikkert, både for kortholderen og dr. Adams. Dette vil betyde, at kortholderen der betaler på vores hjemmeside, kan opleve at få sendt en engangskode til det telefonnummer der er tilknyttet til betalingskortet, som skal indtastes for at gennemføre betalingen. Er det første gang du handler online med betalingskortet eller er der ikke tilknyttet et telefonnummer til betalingskortet, skal der anvendes NemID til at udføre 3D-Secure.

Alle vores betalinger sker via en sikker server hvor oplysningerne krypteres, hvilket betyder ingen på nogen måde kan se de oplysninger du indtaster.

Alle priser er inklusiv 25% moms.


LEVERING & FORSENDELSER

Alle ordre i Danmark leveres indenfor 1-3 hverdage med GLS. Eventuelle forsinkelser hos GLS, kan dr. Adams ikke drages til ansvar for.

Bemærk venligst at, pakker der er vil blive behandlet efter klokken 14 fredag, først blive sendt afsted mandag den kommende uge. Vi gør opmærksomme på at i travle perioder, kan der opstå længere leveringstid end normalt.

DANMARK

*Vi tilbyder fri fragt I Danmark på alle ordre over DKK 300,- (uden omdeling)

Leveringsomkostninger: Pakkeshop 29 DKK // Privat levering 49 DKK
Ordren leveres indenfor 1 - 3 hverdage
Pakker sendes via GLS

ALLE EU LANDE
Leveringsomkostninger: 20 EUR (150 DKK)
Ordren leveres indenfor 2 - 5 hverdage
Pakker sendes via GLS

ASIEN, USA, AUSTRALIEN & NEW ZEALAND
Leveringsomkostninger: 40 EUR (300 DKK)
Ordren leveres indenfor 2 - 3 dage hverdage
Pakker sendes via DHL Express

Bemærk: Til New Zealand er leveringstiden 7 - 9 hverdage

NORGE, ISLAND & SCHWEIZ
Leveringsomkostninger: 34 EUR (250 DKK)
Ordren leveres indenfor 1 - 2 hverdage
Pakker sendes via DHL Express

GRØNLAND & FÆRØRENE
Leveringsomkostninger: 47 EUR (350 DKK)
Ordren leveres indenfor: Færørene 2 - 3 hverdage // Grønland 4 - 5 hverdage
Pakker sendes via DHL Express

TOLD & MOMS:
Afhængigt af din ordre og land, vil du være forpligtet til at betale lokale afgifter ved modtagelse af din pakke, som Dr.Adams ikke kan være ansvarlig for. Bemærk venligst, at vi ikke har kontrol over de afgifter og ikke kan informere dig om, hvad prisen vil være, da politikker og importafgifter varierer fra land til land.
Eventuelle told- eller importafgifter opkræves, når pakken/pakkerne ankommer til destinationslandet. Disse gebyrer skal betales af modtageren af pakken. Modtageren af pakken tager det fulde ansvar for alle forsendelsesomkostninger, returneringsomkostninger, kundeafgifter og/ eller ekspeditionsgebyrer, hvis modtageren nægter at acceptere en pakke på grund af importafgifter og/ eller skatter.
Vi kan ikke markere ordrer som gaver i henhold til told og afgifter.

Ønsker du levering udenfor et af de ovenstående lande - send en forespørgsel til mail@dr-adams.dk.

Alle varer sendes som pakkepost, hvilket gør det muligt at spore pakken, hvis der skulle opstå problemer under forsendelsen. Alle pakker vi sender er forsikret under forsendelsen og derfor bedes du altid kontrollere pakkens indhold ved modtagelsen. Er pakken/indholdet beskadiget, bedes du anmelde det til GLS, DHL eller PostNord afhængig af hvilket fragtfirma din pakke er leveret med, senest 2 dage efter modtagelsen. Dr. Adams er ikke ansvarlig for varer der er blevet beskadiget under transport.


AFHENTNING AF ORDRE I BUTIK
Har du valgt at afhente din ordre i vores butik i Pogestræde i Odense, vil du modtage en mail når din ordre er færdigbehandlet og ligger klar til afhentning. Husk at have denne mail eller din ordre klar til fremvisning, når du afhenter din pakke i vores butik.

Din ordre vil blive behandlet og gjort klar til afhentning, indenfor 1 hverdag.
Bemærk dog at i travle perioder, kan leveringstiden være længere end normalt.


RETURNERING
Ønsker du at returnere en eller flere af de varer du har modtaget, tilbyder vi dig
14 dages fuld returret. De 14 dages fuld retur ret er gældende fra den dag du modtager din pakke. Hvis din pakke er sendt til en pakkeboks, er den leveret fra den dag pakken ligger klar til afhentning.

Du er selv ansvarlig for alle udgifter forbundet med din returneringen. Anvender du den vedlagte GLS-returlabel, vil 29,00 kr. blive fratrukket dit totale returbeløb. Ønsker du ikke at benytte den vedlagte returlabel, bedes du sende din pakke til følgende adresse:

dr.Adams
Pogestræde 24-28
5000, Odense C
DK

Du kan ikke fortryde dit køb ved ikke at afhente din pakke hos den valgte pakkeshop. Hvis dette er tilfældet vil der blive pålagt et gebyr på 100kr som køber selv betaler. Dette gebyr fratrækkes værdien af din refundering, når returpakken behandles.

Overskrides byttefristen kan vi ikke behandle din returpakke, og din pakke vil blive sendt til dig igen.

PROCEDURE VED RETURNERING VIA GLS
1. Pak varen forsvarligt i original poser/emballage med udfyldt returformular.
Varen skal fremstå i ny og ubrugt stand samt alle mærke skal være intakt som ved modtagelse, hvis det fulde beløb skal refunderes.

2. Den medsendte returlabel sættes udenpå pakken.

3. Aflever pakken ved din nærmeste GLS pakkeshop.
Husk altid at få en kvittering på, at du har afleveret din pakke, i tilfælde af at der skulle opstå problemer under forsendelsen.

BEHANDLING AF DIN RETURPAKKE
Det tager 1-3 hverdage fra vi modtager din returpakken, til at vi har behandlet og refunderet beløbet til det anvendte betalingskort igen. Når din returpakke er blevet behandlet, sender vi dig en mail bekræftigelse på refunderingen. Der kan gå yderligere 1-3 hverdage, fra at din returneringen er lavet, til at pengene kan ses tilgængelig på betalingskortet igen.

Vi gør opmærksomme på at i travle perioder kan der opstå længere behandlings tid end normalt.

PROCEDURE VED RETURNERING VIA BUTIKKEN
Du er velkommen til at returnere din købte vare fra webshoppen i vores butik.
Husk blot at medbringe din returformular i udfyldt stand. Vi gør opmærksomme på at refunderingen ikke kan laves direkte til dig i vores butik, men vil ske automatisk via vores webshop.

Det tager 1-3 hverdage fra at butikken tager imod din returvare, til at vi har behandlet og refunderet beløbet til det anvendte betalingskort igen. Når din returnering er blevet behandlet, sender vi dig en mail bekræftigelse.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.


OMBYTNING AF VARE
Ønsker du at ombytte din modtaget vare til en anden størrelse, farve eller andet, bedes du blot bestille den nye ønskede vare her på hjemmesiden, som derefter vil blive sendt afsted til dig hurtigst muligt. Har du yderligere spørgsmål til ombytning, er du altid velkommen til at kontakte os på +45 66 14 55 04.

ANNULLERING AF ORDRE
Ønsker du at fortryde dit køb bedes du kontakte os hurtigst muligt.

Hvordan gør jeg
Du kan nå at annullere din ordre inden pakken har forladt vores butik.
Du kan tjekke, om ordren stadig kan nå at annulleres, ved at logge ind på din private bruger her på vores hjemmeside.
Under tidligere køb, kan du se statussen på det køb du ønsker annulleret. Viser statussen 'afsluttet' har varen forladt vores butik, og kan derfor ikke annulleres. Hvis statussen viser 'udskrevet', kan du nå at annullere din ordre og du bedes ringe herind på +45 66 14 55 04 og annullere din ordre.


REKLAMATIONER
Hvis din købte vare er defekt eller har en fremstillingsfejl, er varen altid omfattet 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten giver dig mulighed for at klage over eventuelle fejl og mangler, som er opstået 24 måneder efter købet.

Reklamationsretten er kun gældende, hvis du har original kvittering eller ordre nummer fra købet, på den vare reklamationen drejer sig om. Har du ikke dette er det ikke muligt for os at behandle din reklamation.

Reklamationsretten dækker ikke når fejl, skader eller slitage er opstået pga. forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid.

SÅDAN REKLAMERER DU

Ønsker du at reklamere over en vare, skal du sende en mail til vores kunderservice på: mail@dr-adams.dk. I mailen bedes du oplyse dit ordre nummer eller tilføje et billede af original kvittering fra købet. Du må meget gerne sende et billede af skaden/fejlen, samt beskrive hvad reklamationen drejer sig om og brug af varen.

For at kunne behandle din reklamation skal vi have sendt den defekte varen ind til os. dr. Adams dækker naturligvis de fragtomkostninger der måtte være i forbindelse med reklamationen. Du er også altid velkommen til, at henvende dig i vores butik angående din reklamation.

Bemærk venligst at behandlingstiden på reklamationer er på omkring 1-3 uger. Ved få mærker kan behandlingtiden vare længere end normalt.


FORBEHOLD
Vi gør alt for at viderebringe korrekte oplysinger om vores produktet, men fejl kan ske. dr. Adams tager forbehold for udsolgte varer, prisændringer, tastefejl, stavefejl og leverandørændringer fra vores leverandører samt forsinkelser, som dr. Adams ikke kan kontrollere.

10. Persondatapolitik

Denne politik forklarer hvilke, hvordan og hvorfor vi indsamler informationer om dig når du besøger vores hjemmeside, køber en vare(r) via hjemmesiden, eller enten tilmelder dig vores nyhedsbrev eller opretter en brugerprofil. Vi tager dit privatliv meget alvorligt og hos os holder vi dine oplysninger sikre.

1. Hvem er ansvarlig for dine personoplysninger?

Denne politik om behandling af personoplysninger (persondatapolitik) beskriver, hvorledes dr.Adams.dk ApS indsamler og behandler oplysninger om dig. Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os, eller som vi indsamler via dr. Adams hjemmeside, www.dr-adams.dk. Dr. Adams er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til dr. Adams skal ske via kontaktoplysningerne anført nederst på denne side, under pkt. 7.

2. Hvilke personoplysninger indsamler dr. Adams om dig, med hvilke formål og hvad er retsgrundlaget for behandlingen?

2.1 Når du besøger vores hjemmeside, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af hjemmesiden, fx. om hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger på hjemmesiden, din IP-adresse, herunder din netværkslokation og informationer om din computer.

Formålet er at optimere brugeroplevelsen og hjemmesidens funktion, samt foretage målrettet markedsføring, herunder retargeting via Facebook og Google. Denne behandling af oplysninger er nødvendige for, at vi kan varetage vores interesser i at forbedre hjemmesiden samt vise dig relevante tilbud.

Retsgrundlaget for behandlingen er EU persondataforordningens art 6, stk. 1, litraf.

2.2 Når du køber et produkt eller kommunikerer med os på vores hjemmeside, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver, herunder fornavn, efternavn, tlf. nr, e-mail adresse, adresse, betalingsmåde, evt. ordrekommentar, oplysninger om hvilke produkter du har købt og eventuelt har returneret, hvilken betalingsmetode du har valgt, leveringsønsker, samt oplysning om den IP-adresse, hvorfra bestillingen er foretaget.

Formålet er, at vi kan levere de produkter, du har bestilt og opfylde vores aftale med dig, herunder for at kunne administrere dine rettigheder til at returnere og evt. reklamere, over en købt vare(r). Oplysninger om dine køb, behandler vi også for at overholde lovkrav, herunder til bogføring og regnskab. Ved køb indsamles IP-adressen med det formål at forhindre svindel på vores hjemmeside.

Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra b, c og f.

2.3 Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, indsamler vi oplysninger om dit navn og e-mail adresse.

Formålet er at varetage vores interesse i at kunne levere nyhedsbreve til dig, med særlige fordele og til direkte markedsføring via mail, hvor vi kan informere dig om vores produkter, begivenheder, nye varer og invitationer. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, giver du her dit særskilte samtykke til, at vi må sende dig direkte mails.

Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litraf.

2.4 Når du opretter en bruger-profil på vores hjemmeside, bliver du bedt om at oplyse navn, e-mail adresse og kodeord. Vi sammenholder disse oplysninger med andre oplysninger vi har om dig, herunder oplysninger om, hvad du har købt, tidligere købshistorik. Dit kodeord er privat, og ikke noget vi lagrer eller kan se, da et oprettede kodeord er personligt, og derfor anonymiseret og beskyttet.

Formålet er at give vores kunder en automatisk kundeservice og brugervenlighed på vores hjemmeside, hvor der er mulighed for at se ordrehistorik og tidligere køb, og automatisering af udfyldelse ved check-out på navn og adresse.

Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningsens art 6, stk. 1, litra b og f. Du vil ved tilmeldingen blive bedt om at give et særskilt samtykke til at du acceptere at vi lagre disse oplysninger om dig, med formålet som er beskrevet.

3. Hvem giver vi dine personoplysninger videre til?

Oplysninger om dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker videregives til vores valgte leverandører, herunder PostNord og GLS, eller en transportør, der forestår leveringen af de købte varer til dig. Disse personoplysninger videregives, for opfyldelse af kontrakt (forordningens art. 6, stk. 1, b), dvs. for at vi kan levere den ønskede vare(r) til dig.

Oplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysninger på vores vegne. Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift og forbedringer af vores hjemmeside, logistik, udsendelse af nyhedsbreve, samt målrettet markedsføring, herunder til retargeting. Disse virksomheder er databehandlere og under vores instruks og behandler data, som vi er dataansvarlige for. Databehandlere må ikke anvende dataene til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse. Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle databehandlere, der behandler personoplysninger på vores vegne.

Tre af disse databehandlere, Google Analytics v/Google INC, The Rocket Science Group LLC d/b/a Mailchimp og Facebook, er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU Kommissionens ''Standard Contractual Clauses'' (SCC). En kopi af certificeringen af disse tre databehandlere kan findes her:

Google Analytics c/Google LLC: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active

Facebook, INC: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active

The Rocket Science Group LLC d/b/a Mailchimp: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TO6hAAG&status=Active

4. Cookies og sporingsværktøjer

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdige af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se en vejledning her) og undlade videre brug af vores website.

dr-adams.dk og herunder eksterne samarbejdspartnere (f.eks annoncører) anvender cookies og sporingsværktøjer, som er indsamlet ved besøg på vores hjemmeside. Cookies er en lille tekstil, som gemmes på din computer, mobil el. andet tilsvarende, med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies indeholder ikke skadelig kode som f.eks. virus.

Hvorfor benytter vi sporingsværktøjer?

Vi bruger sporingsværktøjer for at kunne give vores besøgende på vores hjemmeside den bedste service. Vi anvender bl.a vores sporingsværktøjer til at spore nye besøgende på vores platforme, til at genkende din browser som en tidligere besøgende, så vi kan gemme og huske eventuelle præferencer, der kan være blevet indstillet, mens du har besøget vores hjemmeside tidligere, at gemme dit brugernavn og adgangskode på din brugerkonto. Derudover bruger vi også sporingsværktøjer til at arbejde med online reklameselskaber for at vise målrettede reklame på vores egne platforme og tredjeparts-platforme (f.eks. instagram og facebook), som du besøger. Denne målretning kan være baseret på dine aktiviseret eller adfærd på vores platforme eller tredjeparts-platforme.

5. Hvad er dine rettigheder?

Med henblik på at skabe åbenhed omkring behandlingen af dine oplysninger skal vi, som dataansvarlig, oplyse dig om dine rettigheder.

Indsigtsretten

Du er til enhver tid berettiget til skriftlig at anmode os om oplysning om blandt andet, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt oplysning om hvorfra oplysninger stammer.

Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til mail@dr-adams.dk. Du kan blive bedt om at dokumentere, at du er den, du giver dig ud for at være.

Retten til berigtigelse

Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive korrigeret.

Oplysninger, som vi har indsamlet i forbindelse med din profiloprettelse på vores hjemmeside, har du selv mulighed for at korrigere via log-in til din brugerprofil.

Retten til sletning

I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, fx hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har et andet retsgrundlag for at fortsætte behandlingen. I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendige, fx for at vi kan overholde vores retlige forpligtelser, eller for et retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger.

Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring

Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, fx hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.

Retten til dataportabilitet

Du har i visse tilfælde ret til at få personoplysninger, som du selv har givet os, udleveret i struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbar format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

Retten til indsigelse

Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, med henblik på direkte markedsføring, herunder den profilering der foretages for at kunne målrette vores direkte markedsføring.

Du har endvidere til enhver tid ret til af grunde, der vedrører din personlige situation, at gøre indsigelse mod den behandling af dine personoplysninger, som vi foretager på grundlag af vores legitime interesser jft. pkt. 2.1 og 2.3.

Retten til at tilbagekalde samtykke

Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger, herunder til den profilering, der foretages af dig som medlem i kundeklubben. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte os på mail@dr-adams.dk.

Retten til at klage

Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, over vores behandling af dine personoplysninger. Klager kan blandt andet indgives på mail til dt@datatilsynet.dk eller telefon +45 33 19 32 00.

6. Hvor langtid opbevarer vi dine personoplysninger?

Personoplysninger som er indsamlet i forbindelse med køb du har gennemført på vores hjemmeside jfr. pkt. 2, vil automatisk blive slettet efter 2,5 år efter du har foretaget dit køb, denne slags persondata gemmes i 2,5 år for at vi kan opfylde reklamationsretten. Oplysninger kan dog gemmes i længere tid, hvis vi har et legitimt behov for længere opbevaring, fx hvis det er nødvendigt for et retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller hvis opbevaring er nødvendig for, at vi kan opfylde lovkrav. Regnskabsmateriale opbevares i 5 år til udgangen af et regnskabsår for at opfylde bogføringslovens krav.

Oplysninger indsamlet i forbindelse med tilmelding til vores nyhedsbrev slettes, når dit samtykke til nyhedsbrevet trækkes tilbage, medmindre vi har et andet grundlag for behandling af oplysningerne.

Alle oplysninger som vi har indsamlet i forbindelse med din oprettelse af vores brugerprofil, slettes af dr. Adams efter anmodning af dig. Såfremt en bruger slettes, foretages automatisk anonymisering af brugerens ordrer efter 2,5 år i forbindelse med at vi kan opfylde reklamationsretten, dog uden tilknytning til den tidligere oprettet brugerprofil.

Såfremt du ønsker at slette din brugerprofil på vores hjemmeside, bedes du kontakte os på mail@dr-adams.dk, hvor vi herefter vil slette alt din persondata oplyst ved oprettelse af brugerprofil på vores hjemmeside, og samtykket vil her være ophævet.

7. Sikkerheden af dine personoplysninger

Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.

8. Kontaktoplysninger

dr-adams.dk ApS er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via hjemmesiden.
Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik, eller ønsker at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder beskrevet i pkt. 4, kan du kontakte:

Dr. Adams ApS
Pogestræde 24-28
5000 Odense C
Tlf. nr.: 66145504
E-mail: mail@dr-adams.dk

9. Ændringer i persondatapolitikken

Såfremt vi foretager ændringer i Persondatapolitikken, vil du blive orienteret om dette ved dit næste besøg på hjemmesiden.

Hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev eller oprettet en brugerprofil på vores hjemmeside, vil du blive orienteret om ændringerne i politikken ved udsendelse af information til din registrerede e-mailadresse. Såfremt du ikke kan acceptere den ændrede politik, har du ikke mulighed for at fortsætte brugen af vores hjemmeside, og din personoplysninger kan blive slettet.
Skulle du have ændret mening om, hvilke data vi må indsamle kan du ændre det her: Åbn GDPR-popup

10. Versioner


Dette er version 1 af dr. Adams persondatapolitik dateret d. 17 August 2020.