Den seriøse side

1. Betaling & Sikkerhed

KORT BETALING
Vi tager imod betaling med Dankort, eDankort, Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron, JCB, Mobilepay og Anyday. Til vores udenlandske kunder tilbyder vi PayPal som betalings mulighed.

Beløbet trækkes først når varen afsendes. Vi tager ikke kortgebyr.

dr.Adams bruger en godkendt betalingsservice der krypterer alle dine kortoplysinger. Det betyde, at man ikke kan aflæse dine informationer.

ANYDAY
Du betaler kun produktets beløb, så længe du betaler til tiden. Anyday er en fair og transparent delbetalingsløsning som er 100% sikkert.

Dit køb vil blive godkendt eller afvist med samme hastighed, som når du normalt betaler online. De 4 rater vil automatisk blive trukket på dit kort. Den første rate vil blive trukket med det samme. Læs mere om Anyday her!

GAVEKORT
Gavekort købt hos dr.Adams er et ihændehaverbevis hvilket betyder at mister man det, kan det ikke erstattes. Ligesom ved kontanter kan det kun bruges af den person, der har det i hånden. Gavekort har en gyldighed på 3 år fra udstedelses datoen og kan bruges online og ved fremvisning i vores butik.

Bemærk at gavekort kan ikke købes med rabatkode eller gavekortkode.

2. Levering & forsendelse

BEHANDLINGSTID
Vi gør opmærksom på at længere leveringstid kan opstå ved udsalgsperioder og ferier. Vi håber derfor at der vil blive vist tålmodighed gennem perioderne, da vores lille team arbejder så hurtigt som muligt for at håndterer alle ordre.

Når din ordre er færdigbehandlet og klar til at forlade butikken, vil du modtage en mail med tracking nummer, som du kan benytte til at følge pakken indtil levering.

DANMARK
Vi tilbyder fri fragt til pakkeshop på alle ordre over DKK 500,-
Leveringsomkostninger: Pakkeshop DKK 29,- // Privatlevering DKK 49,-
Ordren leveres indenfor 1-3 hverdage. Pakker sendes via GLS

ALLE EU LANDE
Leveringsomkostninger: EUR 20,-
Ordren leveres indenfor 2-5 hverdage
Pakker sendes via GLS.

ASIEN
Leveringsomkostninger: EUR 20,-
Ordren leveres indenfor 2-3 hverdage
Pakker sendes via DHL Express eller Fedex

NORGE, ISLAND & SCHWEIZ
Leveringsomkostninger: EUR 34,-
Ordren leveres indenfor 1-2 hverdage
Pakker sendes via DHL Express eller Fedex

USA & AUSTRALIEN
Leveringsomkostninger: EUR 40,-
Ordren leveres indenfor 2-3 hverdage
Pakker sendes via DHL Express eller Fedex

GRØNLAND & FÆRØRENE
Leveringsomkostninger: EUR 56,-
Ordren leveres indenfor 2-5 hverdage
Pakker sendes via DHL Express eller Fedex

NEW ZEALAND
Leveringsomkostninger: EUR 40,-
Ordren leveres indenfor 7-9 hverdage
Pakker sendes via DHL Express eller Fedex

Vi tilbyder fri fragt på alle ordre over EUR 1.000,-
Vi går ud fra vægt og volumen på pakken, og vælger den billigste løsning


BEMÆRK VENLIGST
Afhængigt af din ordre og land, vil du være forpligtet til at betale lokale afgifter ved modtagelse af din pakke, som dr.Adams ikke kan være ansvarlig for. Bemærke venligt, at vi ikke har kontrol over de afgifter og ikke kan informere om hvad prisen vil være, da politikker og importafgifter varierer fra land til land. Vi kan ikke markere ordre som gaver i henhold til told og afgifter.

dr.Adams kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos fragtfirmaet

Alle varer sendes som forsikret post, hvilket gør det muligt at spore pakken, hvis der skulle opstå problemer under forsendelsen. Alle pakker vi sender er forsikret under forsendelsen og derfor bedes du altid kontrollere pakkens indhold ved modtagelsen. Er pakken eller indholdet beskadiget, bedes du anmelde det til fragtfirmaet afhængig af hvilket fragtfirma din pakke er leveret med, senest 2 dage efter modtagelsen.

dr. Adams er ikke ansvarlig for varer der er blevet beskadiget under transport.


Vi bekymre os om miljøet og derfor genbruger vi vores emballage så meget som muligt. Ligeledes har vi tilmeldt os 'Miljøvenlig Pakning' som du kan læse mere om, ved at klikke på dette link.

3. Afhentning af ordre i butik

CLICK&COLLECT
Har du valgt at afhente din ordre i vores butik i Pogestræde i Odense, vil du modtage en besked når din ordre er færdigbehandlet og ligger klar til afhentning. Din ordre vil blive behandlet og gjort klar til afhentning indenfor 1 hverdag. Husk at have denne besked eller din ordrebekræftigelse klar til fremvisning, når du afhenter din pakke i vores butik.

Vi gør opmærksom på at længere behandlingstid kan opstå ved udsalgsperioder og ferier. Vi håber derfor at der vil blive vist tålmodighed gennem perioderne, da vores lille team arbejder så hurtigt som muligt for at håndterer alle ordre.

4. Returnering

RETURNERING
dr.Adams tilbyder 14 dages fuld returret på varer købt på vores webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtaget din pakke. Er pakken sendt til en pakkeshop, regnes det fra den dag pakken er klar til afhentning.

Kunden er selv ansvarlig for alle omkostninger forbundet med returnering. I alle pakker vil der medfølge returlabel. Anvender du den returlabel, vil DKK 29,- automatisk blive fratrukket dit totale returbeløb.

Du kan ikke fortryde dit køb ved at nægte modtagelse, eller ikke at afhente den hos den valgte pakkeshop. Hvis dette er tilfældet, vil der blive pålagt et gebyr på DKK 100,- som kunden selv betaler for. Dette gebyr fratrækkes værdien af din refundering når returpakken behandles.

RETURNERINGS ADRESSE
Ønsker du ikke at benytte den vedlagte returlabel, bedes du sende pakken til følgende adresse.

dr.Adams ApS
Pogestræde 24-28
5000, Odense C
DK

Bemærk at forsendelsen er på eget ansvar, så vi anbefaler at man sender pakken forsikret. Kunden skal sørge for at sende pakken retur direkte til dr.Adams. Returneringer leveret til pakkeshop eller postkontor accepteres ikke, og returneres automatisk til kunden igen for kundens egen regning.

VARENS STAND
Ved retur skal varen sendes i original emballage, samt indeholde de tilhørende produkt hangtags samt prismærke. Hvis de originale hangtags og prismærke ikke er intakt i varen, vil den ikke kunne returneres.

Du vil hæfte for eventuel forringelse af varen værdi, som kan skyldes anden håndtering end hvad der er nødvendigt. Du må prøve varen på samme måde som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis dette krav ikke overholdes, betragter vi varen som brugt og forbeholder os rettet til at sende varen retur, eller finde en løsning hvorpå der kan blive rettet op på skaden.

RETUR
- Pak varen forsvarligt i original pose eller emballage med den udfyldte returformular.
- Den medsendte returlabel sættes udenpå pakken.
- Aflever pakken ved din nærmeste GLS pakkeshop.

Husk altid at få en kvittering på, at du har afleveret din pakke, i tilfælde af at der skulle opstå problemer under forsendelsen. Haves denne kvittering ikke, vil vi ikke kunne oprette en efterlysning på pakken hvis den skulle forsvinde i forsendelsen.

Du kan også altid indlevere din returpakke i vores butik i Odense, som videregiver den til webshoppen og behandler returneringen.

BEHANDLINGSTID
Det tager 1-3 hverdage fra vi modtager din returpakke, til at vi har behandlet og refunderet beløbet til det anvendte betalingskort igen. Du vil modtage en bekræftelse på mail lige så snart at din returpakke er behandlet. Bemærk at der kan gå yderligere 1-3 hverdage, fra at din returnering er lavet, til at pengene kan ses tilgængelig på betalingskortet igen.

Vi gør opmærksom på at længere behandlingstid kan opstå ved udsalgsperioder og ferier. Vi håber derfor at der vil blive vist tålmodighed gennem perioderne, da vores lille team arbejder så hurtigt som muligt for at håndterer alle returneringer.

Bemærk at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

5. Ombytning af vare(r)

OMBYTNING
Ønsker du at ombytte til en anden størrelse eller farve, gøres dette ved at ligge en ny ordre på webshoppen, og sende den oprindelige vare retur. Det vil ikke være muligt at lave en direkte ombytning.

Har du spørgsmål til ombytning, er du altid velkommen til at kontakte os her.

6. Annullering af ordre

ANNULLERING AF ORDRE
Din ordre vil kunne annulleres inden at den har forladt vores butik. Det vil du kunne se ved at logge ind på din private konto på vores webshop. Under 'tidligere køb' kan du se status på dit køb. Står der 'udskrevet' kan du nå at annullere din ordre, og du bedes kontakte os hurtigst muligt på telefon for at annullere din ordre.
Se kontakt information her.

Står der 'afsluttet' er din ordre færdigbehandlet og pakken har forladt vores butik, og det vil ikke være muligt at annullere din ordre.

7. Reklamation


Alle varer kvalitet tjekkes inden de sendes ud til vores kunder. Skulle du imod forventning modtage en varer med fejl eller mangler, bedes du kontakte os med det samme inden originale hangtags og prismærke tages af og varen tages i brug.

REKLAMATION
Varer købt hos dr.Adams er omfattet af 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Hvis din købte vare har en defekt eller en produktionsfejl, er varen omfattet af reklamationsretten. Reklamationen gælder ikke varer som er defekt på grund af slitage, skader forårsaget af forkert brug eller manglende vedligeholdelse.

Ved reklamationer bedes du kontakte vores kundeservice på claim@dr-adams.dk. I mailen bedes du oplyse dit ordrenummer, eller tilføje et billede af original kvitteringen fra købet. Du må meget gerne sende et billede af skaden, samt beskrivelse om hvad reklamationen handler om.

PROCEDURE
For at kunne behandle din reklamation skal vi have sendt den defekte vare ind til os. dr.Adams dækker naturligvis de fragtomkostninger der måtte være i forbindelse med reklamationen. Du er også altid velkommen til at henvende dig i vores butik angående din reklamation.

Varen skal være ren efter vask eller rens. Hvis ikke at varen er det, er det ikke muligt for os at behandle din reklamationen.

Bemærk venligst at behandlingstiden på reklamationer er på omkring 1-3 uger. Ved få mærker kan behandlingstiden vare længere end normalt.

8. Copyrights

COPYRIGHTS
Ophavsretten til billeder og billedmateriale på dr. Adams webshop og blog tilhører dr. Adams ApS. Ønsker du at bruge nogle af vores fotografier eller billedmateriale, skal dette aftales og godkendes af indehaver Stine Larsen ved, at kontakte hende på mail stine@dr-adams.dk.

I tilfælde af godkendelse til at bruge et billede, skal der altid linkes til www.dr-adams.dk

Vi henviser i øvrigt til loven om ophavsret: https://www.retsinformation.dk/Forms/r0710.aspx?id=129901

9. Handelsbetingelser

BETALING & SIKKERHED
KORT BETALING

Vi tager imod betaling med Dankort, eDankort, Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron, JCB, Mobilepay og Anyday. Til vores udenlandske kunder tilbyder vi PayPal som betalings mulighed.

Beløbet trækkes først når varen afsendes. Vi tager ikke kortgebyr.

dr.Adams bruger en godkendt betalingsservice der krypterer alle dine kortoplysinger. Det betyde, at man ikke kan aflæse dine informationer.

ANYDAY
Du betaler kun produktets beløb, så længe du betaler til tiden. Anyday er en fair og transparent delbetalingsløsning som er 100% sikkert.

Dit køb vil blive godkendt eller afvist med samme hastighed, som når du normalt betaler online. De 4 rater vil automatisk blive trukket på dit kort. Den første rate vil blive trukket med det samme. Læs mere om Anyday her!

GAVEKORT
Gavekort købt hos dr.Adams er et ihændehaverbevis hvilket betyder at mister man det, kan det ikke erstattes. Ligesom ved kontanter kan det kun bruges af den person, der har det i hånden. Gavekort har en gyldighed på 3 år fra udstedelses datoen og kan bruges online og ved fremvisning i vores butik.

Bemærk at gavekort kan ikke købes med rabatkode eller gavekortkode.LEVERING & FORSENDELSE
BEHANDLINGSTID
Vi gør opmærksom på at længere leveringstid kan opstå ved udsalgsperioder og ferier. Vi håber derfor at der vil blive vist tålmodighed gennem perioderne, da vores lille team arbejder så hurtigt som muligt for at håndterer alle ordre.

Når din ordre er færdigbehandlet og klar til at forlade butikken, vil du modtage en mail med tracking nummer, som du kan benytte til at følge pakken indtil levering.

DANMARK
Vi tilbyder fri fragt til pakkeshop på alle ordre over DKK 500,-
Leveringsomkostninger: Pakkeshop DKK 29,- // Privatlevering DKK 49,-
Ordren leveres indenfor 1-3 hverdage. Pakker sendes via GLS

ALLE EU LANDE
Leveringsomkostninger: EUR 20,-
Ordren leveres indenfor 2-5 hverdage
Pakker sendes via GLS

ASIEN
Leveringsomkostninger: EUR 20,-
Ordren leveres indenfor 2-3 hverdage
Pakker sendes via DHL Express eller Fedex

NORGE, ISLAND & SCHWEIZ
Leveringsomkostninger: EUR 34,-
Ordren leveres indenfor 1-2 hverdage
Pakker sendes via DHL Express eller Fedex

USA & AUSTRALIEN
Leveringsomkostninger: EUR 40,-
Ordren leveres indenfor 2-3 hverdage
Pakker sendes via DHL Express eller Fedex

GRØNLAND & FÆRØRENE
Leveringsomkostninger: EUR 56,-
Ordren leveres indenfor 2-5 hverdage
Pakker sendes via DHL Express eller Fedex

NEW ZEALAND
Leveringsomkostninger: EUR 40,-
Ordren leveres indenfor 7-9 hverdage
Pakker sendes via DHL Express eller Fedex

Vi tilbyder fri fragt på alle ordre over EUR 1.000,-
Vi går ud fra vægt og volumen på pakken, og vælger den billigste løsningAFHENTNING AF ORDRE I BUTIK
CLICK&COLLECT
Har du valgt at afhente din ordre i vores butik i Pogestræde i Odense, vil du modtage en besked når din ordre er færdigbehandlet og ligger klar til afhentning. Din ordre vil blive behandlet og gjort klar til afhentning indenfor 1 hverdag. Husk at have denne besked eller din ordrebekræftigelse klar til fremvisning, når du afhenter din pakke i vores butik.

Vi gør opmærksom på at længere behandlingstid kan opstå ved udsalgsperioder og ferier. Vi håber derfor at der vil blive vist tålmodighed
gennem perioderne, da vores lille team arbejder så hurtigt som muligt for at håndterer alle ordre.RETURNERING
RETUR

dr.Adams tilbyder 14 dages fuld returret på varer købt på vores webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtaget din pakke. Er pakken sendt til en pakkeshop, regnes det fra den dag pakken er klar til afhentning.

I alle pakker medfølger der en returlabel. Kunden er selv ansvarlig for alle omkostninger forbundet med returnering. Anvender du derfor den vedlagte returlabel, vil DKK 29,- automatisk blive fratrukket dit totale returbeløb.

Du kan ikke fortryde dit køb ved at nægte modtagelse, eller ikke at afhente den hos den valgte pakkeshop. Hvis dette er tilfældet, vil der blive pålagt et gebyr på DKK 100,- som kunden selv betaler for. Dette gebyr fratrækkes værdien af dit returbeløb når returpakken behandles.

RETURNERINGS ADRESSE
Ønsker du ikke at benytte den vedlagte returlabel, bedes du sende pakken til følgende adresse.

dr.Adams ApS
Pogestræde 24-28
5000, Odense C
DK

Bemærk at forsendelsen er på eget ansvar, så vi anbefaler at man sender pakken forsikret. Kunden skal sørge for at sende pakken retur direkte til dr.Adams. Returneringer leveret til pakkeshop eller postkontor accepteres ikke, og returneres automatisk til kunden igen for kundens egen regning.

VARENS STAND
Ved retur skal varen sendes i original emballage, samt indeholde de tilhørende produkt hangtags samt prismærke. Hvis de originale hangtags og prismærke ikke er intakt i varen, vil den ikke kunne returneres.

Du vil hæfte for eventuel forringelse af varen værdi, som kan skyldes anden håndtering end hvad der er nødvendigt. Du må prøve varen på samme måde som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis dette krav ikke overholdes, betragter vi varen som brugt og forbeholder os rettet til at sende varen retur, eller finde en løsning hvorpå der kan blive rettet op på skaden.

RETUR
- Pak varen forsvarligt i original pose eller emballage med den udfyldte returformular.
- Den medsendte returlabel sættes udenpå pakken.
- Aflever pakken ved din nærmeste GLS pakkeshop.

Husk altid at få en kvittering på, at du har afleveret din pakke, i tilfælde af at der skulle opstå problemer under forsendelsen. Haves denne kvittering ikke, vil vi ikke kunne oprette en efterlysning på pakken hvis den skulle forsvinde i forsendelsen.

BEHANDLINGSTID
Det tager 1-3 hverdage fra vi modtager din returpakke, til at vi har behandlet og refunderet beløbet til det anvendte betalingskort igen. Du vil modtage en bekræftelse på mail lige så snart at din returpakke er behandlet. Bemærk at der kan gå yderligere 1-3 hverdage, fra at din returnering er lavet, til at pengene kan ses tilgængelig på betalingskortet igen.

Vi gør opmærksom på at længere behandlingstid kan opstå ved udsalgsperioder og ferier. Vi håber derfor at der vil blive vist tålmodighed gennem perioderne, da vores lille team arbejder så hurtigt som muligt for at håndterer alle returneringer.

Bemærk at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.FORBEHOLD
Vi gør alt for at viderebringe korrekte oplysinger om vores produkter, men fejl kan ske. Dr. Adams tager forbehold for udsolgte varer, prisændringer, tastefejl, stavefejl, fejl eller mangler i produktbilleder og leverandørændringer fra vores leverandører samt forsinkelser, som dr. Adams ikke kan kontrollere.

10. Persondatapolitik

Denne politik forklarer hvilke, hvordan og hvorfor vi indsamler informationer om dig når du besøger vores hjemmeside, køber en vare(r) via hjemmesiden, eller enten tilmelder dig vores nyhedsbrev eller opretter en brugerprofil. Vi tager dit privatliv meget alvorligt og hos os holder vi dine oplysninger sikre.

1. Hvem er ansvarlig for dine personoplysninger?

Denne politik om behandling af personoplysninger (persondatapolitik) beskriver, hvorledes dr.Adams.dk ApS indsamler og behandler oplysninger om dig. Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os, eller som vi indsamler via dr. Adams hjemmeside, www.dr-adams.dk. Dr. Adams er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til dr. Adams skal ske via kontaktoplysningerne anført nederst på denne side, under pkt. 7.

2. Hvilke personoplysninger indsamler dr. Adams om dig, med hvilke formål og hvad er retsgrundlaget for behandlingen?

2.1 Når du besøger vores hjemmeside, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af hjemmesiden, fx. om hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger på hjemmesiden, din IP-adresse, herunder din netværkslokation og informationer om din computer.

Formålet er at optimere brugeroplevelsen og hjemmesidens funktion, samt foretage målrettet markedsføring, herunder retargeting via Facebook og Google. Denne behandling af oplysninger er nødvendige for, at vi kan varetage vores interesser i at forbedre hjemmesiden samt vise dig relevante tilbud.

Retsgrundlaget for behandlingen er EU persondataforordningens art 6, stk. 1, litraf.

2.2 Når du køber et produkt eller kommunikerer med os på vores hjemmeside, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver, herunder fornavn, efternavn, tlf. nr, e-mail adresse, adresse, betalingsmåde, evt. ordrekommentar, oplysninger om hvilke produkter du har købt og eventuelt har returneret, hvilken betalingsmetode du har valgt, leveringsønsker, samt oplysning om den IP-adresse, hvorfra bestillingen er foretaget.

Formålet er, at vi kan levere de produkter, du har bestilt og opfylde vores aftale med dig, herunder for at kunne administrere dine rettigheder til at returnere og evt. reklamere, over en købt vare(r). Oplysninger om dine køb, behandler vi også for at overholde lovkrav, herunder til bogføring og regnskab. Ved køb indsamles IP-adressen med det formål at forhindre svindel på vores hjemmeside.

Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra b, c og f.

2.3 Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, indsamler vi oplysninger om dit navn og e-mail adresse.

Formålet er at varetage vores interesse i at kunne levere nyhedsbreve til dig, med særlige fordele og til direkte markedsføring via mail, hvor vi kan informere dig om vores produkter, begivenheder, nye varer og invitationer. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, giver du her dit særskilte samtykke til, at vi må sende dig direkte mails.

Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litraf.

2.4 Når du opretter en bruger-profil på vores hjemmeside, bliver du bedt om at oplyse navn, e-mail adresse og kodeord. Vi sammenholder disse oplysninger med andre oplysninger vi har om dig, herunder oplysninger om, hvad du har købt, tidligere købshistorik. Dit kodeord er privat, og ikke noget vi lagrer eller kan se, da et oprettede kodeord er personligt, og derfor anonymiseret og beskyttet.

Formålet er at give vores kunder en automatisk kundeservice og brugervenlighed på vores hjemmeside, hvor der er mulighed for at se ordrehistorik og tidligere køb, og automatisering af udfyldelse ved check-out på navn og adresse.

Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningsens art 6, stk. 1, litra b og f. Du vil ved tilmeldingen blive bedt om at give et særskilt samtykke til at du acceptere at vi lagre disse oplysninger om dig, med formålet som er beskrevet.

3. Hvem giver vi dine personoplysninger videre til?

Oplysninger om dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker videregives til vores valgte leverandører, herunder PostNord og GLS, eller en transportør, der forestår leveringen af de købte varer til dig. Disse personoplysninger videregives, for opfyldelse af kontrakt (forordningens art. 6, stk. 1, b), dvs. for at vi kan levere den ønskede vare(r) til dig.

Oplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysninger på vores vegne. Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift og forbedringer af vores hjemmeside, logistik, udsendelse af nyhedsbreve, samt målrettet markedsføring, herunder til retargeting. Disse virksomheder er databehandlere og under vores instruks og behandler data, som vi er dataansvarlige for. Databehandlere må ikke anvende dataene til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse. Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle databehandlere, der behandler personoplysninger på vores vegne.

Tre af disse databehandlere, Google Analytics v/Google INC, The Rocket Science Group LLC d/b/a Mailchimp og Facebook, er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU Kommissionens ''Standard Contractual Clauses'' (SCC). En kopi af certificeringen af disse tre databehandlere kan findes her:

Google Analytics c/Google LLC: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active

Facebook, INC: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active

The Rocket Science Group LLC d/b/a Mailchimp: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TO6hAAG&status=Active

4. Cookies og sporingsværktøjer

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdige af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se en vejledning her) og undlade videre brug af vores website.

dr-adams.dk og herunder eksterne samarbejdspartnere (f.eks annoncører) anvender cookies og sporingsværktøjer, som er indsamlet ved besøg på vores hjemmeside. Cookies er en lille tekstil, som gemmes på din computer, mobil el. andet tilsvarende, med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies indeholder ikke skadelig kode som f.eks. virus.

Hvorfor benytter vi sporingsværktøjer?

Vi bruger sporingsværktøjer for at kunne give vores besøgende på vores hjemmeside den bedste service. Vi anvender bl.a vores sporingsværktøjer til at spore nye besøgende på vores platforme, til at genkende din browser som en tidligere besøgende, så vi kan gemme og huske eventuelle præferencer, der kan være blevet indstillet, mens du har besøget vores hjemmeside tidligere, at gemme dit brugernavn og adgangskode på din brugerkonto. Derudover bruger vi også sporingsværktøjer til at arbejde med online reklameselskaber for at vise målrettede reklame på vores egne platforme og tredjeparts-platforme (f.eks. instagram og facebook), som du besøger. Denne målretning kan være baseret på dine aktiviseret eller adfærd på vores platforme eller tredjeparts-platforme.

5. Hvad er dine rettigheder?

Med henblik på at skabe åbenhed omkring behandlingen af dine oplysninger skal vi, som dataansvarlig, oplyse dig om dine rettigheder.

Indsigtsretten

Du er til enhver tid berettiget til skriftlig at anmode os om oplysning om blandt andet, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt oplysning om hvorfra oplysninger stammer.

Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til mail@dr-adams.dk. Du kan blive bedt om at dokumentere, at du er den, du giver dig ud for at være.

Retten til berigtigelse

Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive korrigeret.

Oplysninger, som vi har indsamlet i forbindelse med din profiloprettelse på vores hjemmeside, har du selv mulighed for at korrigere via log-in til din brugerprofil.

Retten til sletning

I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, fx hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har et andet retsgrundlag for at fortsætte behandlingen. I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendige, fx for at vi kan overholde vores retlige forpligtelser, eller for et retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger.

Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring

Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, fx hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.

Retten til dataportabilitet

Du har i visse tilfælde ret til at få personoplysninger, som du selv har givet os, udleveret i struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbar format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

Retten til indsigelse

Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, med henblik på direkte markedsføring, herunder den profilering der foretages for at kunne målrette vores direkte markedsføring.

Du har endvidere til enhver tid ret til af grunde, der vedrører din personlige situation, at gøre indsigelse mod den behandling af dine personoplysninger, som vi foretager på grundlag af vores legitime interesser jft. pkt. 2.1 og 2.3.

Retten til at tilbagekalde samtykke

Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger, herunder til den profilering, der foretages af dig som medlem i kundeklubben. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte os på mail@dr-adams.dk.

Retten til at klage

Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, over vores behandling af dine personoplysninger. Klager kan blandt andet indgives på mail til dt@datatilsynet.dk eller telefon +45 33 19 32 00.

6. Hvor langtid opbevarer vi dine personoplysninger?

Personoplysninger som er indsamlet i forbindelse med køb du har gennemført på vores hjemmeside jfr. pkt. 2, vil automatisk blive slettet efter 2,5 år efter du har foretaget dit køb, denne slags persondata gemmes i 2,5 år for at vi kan opfylde reklamationsretten. Oplysninger kan dog gemmes i længere tid, hvis vi har et legitimt behov for længere opbevaring, fx hvis det er nødvendigt for et retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller hvis opbevaring er nødvendig for, at vi kan opfylde lovkrav. Regnskabsmateriale opbevares i 5 år til udgangen af et regnskabsår for at opfylde bogføringslovens krav.

Oplysninger indsamlet i forbindelse med tilmelding til vores nyhedsbrev slettes, når dit samtykke til nyhedsbrevet trækkes tilbage, medmindre vi har et andet grundlag for behandling af oplysningerne.

Alle oplysninger som vi har indsamlet i forbindelse med din oprettelse af vores brugerprofil, slettes af dr. Adams efter anmodning af dig. Såfremt en bruger slettes, foretages automatisk anonymisering af brugerens ordrer efter 2,5 år i forbindelse med at vi kan opfylde reklamationsretten, dog uden tilknytning til den tidligere oprettet brugerprofil.

Såfremt du ønsker at slette din brugerprofil på vores hjemmeside, bedes du kontakte os på mail@dr-adams.dk, hvor vi herefter vil slette alt din persondata oplyst ved oprettelse af brugerprofil på vores hjemmeside, og samtykket vil her være ophævet.

7. Sikkerheden af dine personoplysninger

Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.

8. Kontaktoplysninger

dr-adams.dk ApS er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via hjemmesiden.
Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik, eller ønsker at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder beskrevet i pkt. 4, kan du kontakte:

Dr. Adams ApS
Pogestræde 24-28
5000 Odense C
Tlf. nr.: 66145504
E-mail: mail@dr-adams.dk

9. Ændringer i persondatapolitikken

Såfremt vi foretager ændringer i Persondatapolitikken, vil du blive orienteret om dette ved dit næste besøg på hjemmesiden.

Hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev eller oprettet en brugerprofil på vores hjemmeside, vil du blive orienteret om ændringerne i politikken ved udsendelse af information til din registrerede e-mailadresse. Såfremt du ikke kan acceptere den ændrede politik, har du ikke mulighed for at fortsætte brugen af vores hjemmeside, og din personoplysninger kan blive slettet.
Skulle du have ændret mening om, hvilke data vi må indsamle kan du ændre det her: Åbn GDPR-popup

10. Versioner


Dette er version 1 af dr. Adams persondatapolitik dateret d. 17 August 2020.