Fri fragt på ordre over DKK 300,- Levering 1-3 hverdage
 • Dansk
  • Dansk
  • Engelsk

Woods Copenhagen

Vitamin Face Oil 20 ml.

DKK 355,-
På lager
Vitamin Face Oil fra Woods. En let olie forstærket med rene, naturlige olier, der beroliger og nærer huden. Den unikke molekyleformel sikrer, at den hurtigt absorberes i hudens lag for en langvarig hydrering. Den leverer næringsrige omega-olier samt vitaminer, der synligt løfter og strammer huden - og samtidig øger dens naturlige elasticitet. Sløv og dehydreret hud efterlades med en sund glød og en glat, smidig finish. Let og naturligt parfumeret med friske noter af naturlig citron, iris og rose. Beriget med arktisk kildevand fra det nordlige Grønland.


Egnet til alle hudtyper.

Anvendelse se under behandling herunder.

Fri fragt til pakkeshop i DK på ordre over DKK 300,-
Levering 1-3 hverdage

 • Detaljer
  Ingredienser:

  Helianthus Annuus Seed Oil*, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate**, Hydrogenated Olice Oil Unsaponifiables**, Argarnia Spinosa Kernel Oil*, Tocoherol**, Rhodiola Rosea Root Extract**, Rubus Chamaemorus Seed Extract**, Glycerin**, Aqua**, Citral, Limonene, Linalool, Parfume. Vegansk. Økologisk*: 78% Naturligt**: 100%

  Hovedingredienser forklaret:

  Arganolie

  Arganolie, der er let og hurtigt optagende, er rig på omega-fedtsyrer og E-vitamin, der fugter huden, blødgør og fugter tørre områder samtidig med at den regulerer talgproduktionen og hjælper med at reducere rødme og betændelse.

  Multebærkerneolie

  Et aktivt nordisk bær, der er fyldt med plejende antioxidanter, som er med til at beskytte huden mod de skadelige virkninger af frie radikaler. Essentielle fedtsyrer hjælper huden med at bevare sin glød og blødhed for en jævn, sund tekstur.

 • Behandling
  Anvend hver morgen og aften på ren hud. Undgå kontakt med øjnene.
Varenr.: 045595

Team Adams anbefaler