Fri fragt på ordre over DKK 500,- Levering 1-3 hverdage
 • Dansk
  • Dansk
  • Engelsk

Woods Copenhagen

Intense Hydra Serum 20 ml.

DKK 505,-
Denne vare er udsolgt
Intens Hydra Serum fra Woods. Et serum der absorberes nemt og hurtigt af huden. Formuleret med økologisk tang og pseudoalteromonas fermenteret ekstrakt for en dyb og varig fugt og for at genoprette smidighed. Specielt udviklet til at forhindre tørhed og rødme håndterer den tørre områder, mens den giver et beskyttende lag af dagslang fugt. Beriget med arktisk kildevand fra det nordlige Grønland.


Egnet til alle hudtyper.

Anvendelse se under behandling herunder.

Fri fragt til pakkeshop i DK på ordre over DKK 500,-
Levering 1-3 hverdage

 • Detaljer
  Ingredienser:

  Aloe Barbadensis Leaf Water*, Aqua**, Cucumis Sativus Frugtvand*, Propanediol**, Glycerin*, Sodium PCA**, Xanthan Gum**, Sodium Levulinate**, Pseudoalteromonas Ferment Extract**, Potassium Sorbate, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Citric Acid, Hydrolyzed Wheat Protein**, Ethylhexylglycerin, Hydrolyzed Soy Protein**, Butylene Glycol, Lecithin**, Glucose**, Carrageenan**, Tripeptide-10 Citrulline, Carbomer, Triethanolamine, Tripeptide-1. Vegansk. Økologisk*: 72% Naturligt**: 85%  Hovedingredienser forklaret:

  Rød tangekstrakt (Carrageenan)

  En naturlig kilde til aminosyrer, vitaminer og mineraler med anti-aging og anti-inflammatoriske egenskaber til at helbrede huden. Carrageenan trækker fugt ind for at hydrere huden, hvilket efterlader den sund og ungdommelig. Følsom hud er beskyttet takket være mineraler, der skaber en beskyttende barriere.

  Pseudoalteromonas fermentekstrakt

  Pseudoalteromonas fermentekstrakt stammer fra marine bakterier. Dette regenerative ekstrakt - som også er kendt som Antarcticine - gendanner og beskytter huden ved at bevare fugt og stimulere vækst af kollagen og elastin.

  Aloe Vera

  Aloe Vera er en plante med en naturligt beroligende gel, fyldt med næringsstoffer, der hjælper med at rense huden. Anti-inflammatoriske, antimikrobielle, antioxidanter og anti-kløende egenskaber - kombineret med en afkølende fornemmelse gør den især ideel til hud, der er tør, følsom eller irriteret.

 • Behandling
  Anvend hver morgen og aften på ren hud. Lad det tørre i ca. 2-3 minutter inden påføring af fugtighedscreme.
Varenr.: 045591

Team Adams anbefaler