Fri fragt på ordre over DKK 500,- Levering 1-3 hverdage
 • Dansk
  • Dansk
  • Engelsk
-30%

Woods Copenhagen

Pore Minimizing Serum 20 ml.

DKK 505,- DKK 354,-
På lager
Pore Minimizing Serum fra Woods. Dette ansigtsserum er formuleret med en unik kombination af zink-PCA og salicylsyre, og hjælper med at reducere urenheder og forhindre pletter. Salicylsyre er en effektiv eksfoliant, der afviser døde hudceller og formindsker tydelige porer uden at irritere huden. Antibakteriel zink beskytter effektivt mod akne-forårsagende bakterier, hvilket er med til at opretholde balancen. Resultatet er en blødere og glatter hud, der føles energisk. Beriget med arktisk kildevand fra det nordlige Grønland.


Egnet til alle hudtyper. Særligt god til fedtet og problematisk hud.

Anvendelse se under behandling herunder.

Fri fragt til pakkeshop i DK på ordre over DKK 500,-
Levering 1-3 hverdage

 • Detaljer
  Ingredienser: Aloe Barbadensis Leaf Water*, Cucumis Sativus Fruit Water*, Aqua**, Propanediol**, Glycerin*, Pseudoalteromonas Ferment Extract**, Sodium PCA**, Xanthan Gum**, Sodium Levulinate**, Citric Acid, Zinc PCA**, Salicylic Acid**, Potassium Sorbate, Hydrolyzed Wheat Protein**, Potassium Hydroxide, Hydrolyzed Soy Protein**, Butylene Glycol, Caprylyl Glycol, Sodium Salicylate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Lecithin**, Tripeptide-10 Citrulline, Carbomer, Triethanolamine, Tripeptide-1. Vegansk. Økologisk*: 73% Naturlig**: 85%

  Hovedingredienser forklaring: Salicylsyre (BHA)

  En aktiv beta hydroxysyre afledt af pilbark. Salicylsyre trænger ind i hudens dybere lag for effektivt at formindske porerne, så de bliver mindre synlige. Den er ideel til brug mod akne- og pletbeskadiget hud. Den eksfolierer forsigtigt for at give huden et jævnt og friskt look.

  Zink PCA

  Denne hudbehandlende ingrediens lindrer rødme og irritation, mens den hjælper med at regulere talgproduktionen, der er ansvarlig for fedtet hud. Astringenter og anti-mikrobielle egenskaber hjælper med at bevare hudens sunde udseende, og UV-skader mindskes takket være den beskyttende barriere, der dannes af zinken.

 • Behandling
  Anvendelse: Egnet til alle hudtyper. Særligt god til fedtet og problematisk hud.
Varenr.: 045589

Team Adams anbefaler