Fri fragt på ordre over DKK 500,- Levering 1-3 hverdage
 • Dansk
  • Dansk
  • Engelsk

Woods Copenhagen

Niacinamide Lifting Mist 60 ml.

DKK 210,-
På lager
Womens Niacinamide Lifting MistSpecial-udviklet som en on-the-go fugter er denne multifunktionelle mist hurtigabsorberende og efterlader huden hydreret og fugtet med øjeblikkelig effekt. Forbedret med velbalanceret niacinamid (vitamin B3) for at reducere forekomsten af pletter og rødme, hjælper den også med at minimere forstørrede porer ved at optimere hudens elasticitet. Tilsætningen af hyaluronsyre - et stof, der findes naturligt i kroppen - fungerer som en magnet for fugt, hvilket hjælper med at bevare vandbalancen og et sundt udseende samt formindske fine linjer og rynker, så huden efterlades fugtet og glat. Den unikke balance mellem hyaluronsyre og niacinamid giver huden et øjeblikkeligt løft, og fine linjer formindskes. Mildt parfumeret med friske noter af naturlig citron, iris og rose - og beriget med arktisk kildevand fra det nordlige Grønland. Brug den som en primer, inden du påfører make-up eller til en forfriskende touch-up i løbet af dagen.

Egnet til alle hudtyper.

Fri fragt til pakkeshop i DK på ordre over DKK 500,-
Levering 1-3 hverdage

 • Detaljer
  Ingredienser:

  Aloe Barbadensis Leaf Water*, Cucumis Sativus Fruit Water*, Niacinamide, Aqua**, C12-15 Pareth-12, Sodium Hyaluronate**, Phenoxyethanol, Tocopherol**, Helianthus Annuus Seed Oil**, Caprylyl Glycol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Limonene, Linalool, Parfume. Økologisk*: 90% Naturlig**: 92%

  Hovedingredienser forklaret

  Aloe Vera

  Aloe vera er en plante med en naturligt beroligende gel, fyldt med næringsstoffer, der hjælper med at rense og klare huden op. Anti-inflammatoriske, antimikrobielle, antioxidanter og anti-kløende egenskaber kombineret med en afkølende fornemmelse og fugtbevarende egenskab, gør den især ideel til hud, der er tør, sensitiv eller irriteret.

  Niacinamid

  Niacinamid også kendt som vitamin B3, er et vigtigt næringsstof, der synligt forbedrer forstørrede porer, udjævner hudens struktur og reducerer forekomsten af fine linjer og rynker. Den kan også hjælpe med at styre betændt hud og hyperpigmentering.

 • Behandling
  Anvend i løbet af dagen og som en primer før påføring af makeup.
Varenr.: 045585

Team Adams anbefaler