Fri fragt på ordre over DKK 300,- Levering 1-3 hverdage
  • Dansk
    • Dansk
    • Engelsk

Woods Copenhagen

Daily Mineral Gel 75 ml.

DKK 355,-
På lager
Womens Daily Mineral Gel fra Woods. En let fugtighedscreme udviklet til at give øjeblikkelig og intens fugt. Tilsætningen af hyaluronsyre - et stof, der findes naturligt i kroppen - fungerer som en magnet for fugt, der hjælper med at bevare hudens balance samt et sundt udseende. Desuden formindskes fine linjer og rynker, så huden forbliver vital og glat. Essentielle omega-3, -6 og -7 fedtsyrer og næringsstoffer, der stammer fra havtorn, hjælper med at reparere solskadet hud og øger kollagenproduktionen. Let og naturligt parfumeret med friske noter af naturlig citron, iris og rose. Beriget med arktisk kildevand fra det nordlige Grønland.


Egnet til alle hudtyper. Særligt god til tør og sensitiv hud.

Anvendelse se under behandling herunder.

Fri fragt til pakkeshop i DK på ordre over DKK 300,-
Levering 1-3 hverdage

  • Detaljer
    Ingredienser:

    Aloe Barbadensis Leaf Water*, Aqua**, Cucumis Sativus Fruit Water*, Glycerin*, Cetearyl Ethylhexanoate, Hippophae Rhamnoides Seed Oil**, C12-15 Pareth-12, Sodium Acrylates/Beheneth-25 Methacrylate Crosspolymer, Hydrogenated Polydecene, Sodium Levulinate**, Lauryl Glucoside, Maris Aqua**, Potassium Sorbate, Citric Acid, Tocopherol**, Xanthan Gum**, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Helianthus Annuus Seed Oil**, Sodium Hyaluronate**, Ethylhexylglycerin, Laminaria Digitata Extract**, Chlorella Vulgaris Extract**, Saccharide Isomerate**, Glucose**, Chondrus Crispus Powder**, Sodium Benzoate, Limonene, Linalool, Parfume. Vegansk. Økologisk*: 77% Naturligt**: 86%

    Hovedingredienser forklaret:

    Havtorn

    Anvendt til at fremme elasticitet i huden ved at opretholde fugt, er hudstyrkende havtorn rig på essentielle fedtsyrer, vitamin og omega 3, 6, 9 og 7, der arbejder for at fugte huden og reducere betændelse.

    Hyaluronic Acid (HA)

    Et stof, der naturligt forekommer i kroppen, hjælper celler med at bevare den fugt, der er essentiel for sund hud. Når det påføres hudens ydre, hjælper det med at stimulere og forbedre hudens tekstur, så den føles sund og glat.

  • Behandling
    Anvend hver morgen og aften på ren hud. Den lette konsistens gør cremen til den ideelle primer inden påføring af make-up.
Varenr.: 045584

Team Adams anbefaler