Fri fragt på ordre over DKK 500,- Levering 1-3 hverdage
 • Dansk
  • Dansk
  • Engelsk
-30%

Woods Copenhagen

Intense Hyaluronic Mask 75 ml.

DKK 300,- DKK 210,-
På lager

Intense Hyaluronic Mask fra Woods. Denne intense fugtgivende ansigtsmaske genskaber hudens balance for at give et glattere og mere strålende udseende. Indeholder havtornsolie, hyaluronsyre og glycerin og booster huden med langvarig og intens fugt. Hyaluronsyre hjælper effektivt med at bevare fugt, fasthed og elasticitet, mens glycerin fastbinder vandet uden at tilstoppe porerne. Resultatet er en blød og smidig hud. Parfumeret med naturlig citron, rose og iris og beriget med arktisk kildevand fra det nordlige Grønland.

Egnet til alle hudtyper.
Anvendelse se under behandling herunder.

Fri fragt til pakkeshop i DK på ordre over DKK 500,-
Levering 1-3 hverdage

 • Detaljer
  Ingredienser:
  Aloe Barbadensis Leaf Water*, Glycerin*, Cucumis Sativus Frugtvand*, Aqua**, Dimethicone, Dimethiconol, Caprylic/Capric Triglyceride**, Sodium Polyacrylate Starch, Urea, Phenoxyethanol, Hippophae Rhamnoides Kerneolie**, Caprylyl Glycol, Sodium Hyaluronate**, Parfume, Citral, Citronellol, Geraniol, Limonen, Linalool. Vegansk. Økologisk*: 83% Naturligt**: 88%
  Hovedingredienser forklaret
  Havtorn
  Anvendt til at fremme elasticitet i huden ved at opretholde fugt, er hudforstærkende havtorn rig på essentielle fedtsyrer, vitamin og omega 3, 6, 9 og 7, der arbejder for at fugte huden og reducere betændelse.
  Hyaluronsyre (HA)
  Et stof, der naturligt forekommer i kroppen, hjælper celler med at bevare den fugt, der er essentiel for sund hud. Når det påføres hudens ydre, hjælper det med at stimulere og forbedre hudens tekstur, så den føles sund og glat.

 • Behandling
  Anvendelse - Påfør et tyndt lag på ren hud undgå øjenområdet. Lad masken tørre i 10 minutter og skyl derefter grundigt med lunkent vand. Anvend 2-3 gange om ugen.
Varenr.: 045578

Team Adams anbefaler