Fri fragt og retur i Danmark (uden omdeling) - Levering 1 - 3 hverdage
Worldwide shipping with DHL Express
  • Dansk
    • Dansk
    • Engelsk

Norse Projects Men

Norse Projects

Norse Projects


Anton Juul, Tobia Sloth og Mikkel Grønnebæk som kender hinanden fra skate miljøet, åbnede i 2002 NORSE STORE i Pilestræde København (de to sidste også kendt som skabere af skateboard butikskæden streetmachine i København, Paris & San Diego)

Norse Store er kendt for at fører nogle af verdens mest trendige high-end mærker indenfor streetwear & sneakers, og som nogle af de allerførste mixede de med succes street- og finere workwear, som vi ser i moden i dag - mange butikker har sidenhen ladet sig inspirere af Norse Store.

Efter stor succes med butikken lancerede det dygtige Norse team i 2009 deres første egen kollektion under navnet NORSE PROJECTS, der i dag står som et af skandinaviens mest populære herrebrands. Hos os er mærket et af vores bedst solgte på herresiden. Kollektionerne som favner bredt kendetegnes ved yderst brugbart & funktionelt hverdagstøj i simpelt streetwear design uden for mange dikkedarer, med gode pasformer og kvaliteter, der i sæsonerne er tilpasset det skandinaviske klima. De er kendt for deres ?Artist T-Shirts? linie hvor kunstnere som Jake Blanchard, Daniel Frost & Sergio Membrillas kan nævnes. Derudover har de lavet flere samarbejder hvor vi kan nævne Dr.Martens, Ally Capellino, Vans, Hestra, Elka, DJ Anders Trentemøller og sågar møbelfirmaet Fritz Hansen.

Senere er der kommet en damekollektion til - i samme strømlinede & enkelte design - og hver kollektion tilpasset årstiderne i Skandinavien. Whats not to like J
I dr.Adams fører vi naturligvis både kollektionerne fra Norse Projects på dame og herre siden.

Keyword: Created for life ? Good for all seasons.


< 1 >