Levering 1-3 hverdage
Worldwide shipping. Fri fragt i DK på alle ordre over DKK 300,- (uden omdeling).
  • Dansk
    • Dansk
    • Engelsk

New Balance Women

New Balance

New Balance


Det amerikanske multinationale firma New Balance Atletic shoe, Inc (NB) i daglig tale dog bare forkortet til "New Balance".

Logoet ses som et "NB" og skoene er kendetegnende ved at have bogstavet N på siderne. Firmaet som har base i Brighton nær Boston, Massachusetts blev stiftet helt tilbage i 1906, under navnet "New Balance Arch Support Company" af den britiske immigrant William J. Riley. New Balance er i dag en af verdens største sportssko producenter.

William Riley`s første produkt var en fleksibel svangstøttet sko, designet med tre støttepunkter for at give større balance og komfort i skoen. Det siges at han kom op med navnet "New Balance" ved at observere kyllinger, der med deres trestrengede fod har en perfekt balance, og derefter udarbejdede hans såler efter disse punkter.

Til forskel fra andre konkurrerende sneakers-producenter producerer New Balance stadig en del af deres sko i USA og UK fremfor i østen - skoene er især tilegnet det europæiske marked. På trods af dyrere produktionspriser kontra at producere i f.eks Kina, fremstår eksempelvis deres 990 model i dag som en af de mest populære sneakers modeller på markedet. Prisen holder også stik i forhold til kvalitet, holdbarhed og komfort - og har man først haft et par New Balance 990`er sneakers ?made in USA ell. UK?, vil det helt sikkert ikke være det sidste par man køber.

I dr.Adams fører vi hovedsageligt de limiterede New Balance sko som er produceret i USA & UK