Fri fragt & retur på alle ordrer i Danmark - Levering 1-2 hverdage

Comme Des GarconsComme Des Garcons er et japansk mærke med base i Tokyo, som stammer helt tilbage fra 1969, her på siden har vi samlet alt til kvinden. Mærket er grundlagt af modeskaberen Rei Kawakubo, hvis indflydelse i modeverdenen ændrede måden at skabe og betragte mode og tøj på allerede fra 1970'erne. Hun har via sin post-nuclear chic, været foregangskvinde i skabelsen af helt ny æstetik, der udover at arbejde med iturevne stoffer og metervarer med planlagte fejl også afsøger grænserne mellem det processuelle og det færdige produkt. Resultatet er ofte tøj, der ser brugt ud fra starten.

Navnet Commes des Garcons er en hentydning til at kvindetøj også skal være lige så behagelig som herretøj. Dette skyldes at tilbage i 1969 var kvindetøjet yderst ubehageligt, hvor herretøjet var væsentligt mere behagelig, se mange af de behagelige stykker tøj til kvinder her på siden.

Mærkets mest populære kollektion PLAY, med det karakteristiske lille hjerte med øjne, som i dag et af kendetegnene for Commes des Garcons, fører vi også linierne Commes des Garcons SHIRT, Comme des Garcons Wallet, Comme Des Garcons Parfums, som føres ligeledes på mandesiden for Commes des Garcons.