Levering 1-3 hverdage
Fri fragt i DK på alle ordre over DKK 300,- (uden omdeling)

  • Dansk
    • Dansk
    • Engelsk

KIDS


Er du på udkig efter nye items til dit barns garderobe, så er du havnet det rigtige sted. Hos dr. Adams har vi nøje udvalgt unisex kollektioner fra tidsløse brands som Acne Studios, Comme Des Garcons Play og Nørgaard på Strøget. I udvalget findes blandt andet den ikoniske Play trøje, hvor det røde hjerte står skarpt og den danske klassiker 101 ribben fra Nørgaard på Strøget, som aldrig går af mode. Vores udvalg baserer sig som nævnt på unisex varer, idet vi ser en skøn historie i, at man kan arve tøjet videre til den næste i rækken.

Bemærk at Kids kollektionerne kun er tilgængelige online, og derfor skal bestilles over vores webshop. Det er muligt at bestille afhentning i butik.


STORIES


Her på "Stories" kan du følge med i, hvad der rør sig hos Team Adams. Vi bruger vores blog til at dele og inspirere, hvordan vores håndplukkede brands og vare kan kombineres på bedste vis og ikke mindst dele ud af vores indsigt og erfaringer fra den store designscene. Derudover kan du på "Stories" finde tips og gode råd omkring blandt andet Beauty, Livsstil og invitationer til Team Adams events. Klik videre for at læse vores seneste story, læn dig tilbage og lad dig inspirere.


NYHEDER KIDS

< 1 2 >