Levering 1-3 hverdage.
Worldwide shipping. Fri fragt i DK på alle ordre over DKK 300,-
  • Dansk
    • Dansk
    • Engelsk

Team Adams styler - Anna

Webmanager 21. Nov 2020
Vi har været hjemme hos Anna & skyde en række billeder af hende i hendes yndlings styles fra denne sæson. Hendes favoritter er fra bl.a. Saks Potts, Helmstedt, Tekla, Marni, Comme des Garcons & flere. God læsning!


Outfit 1 - Soulland x Peanuts


Anna er hoppet i den smukke Gabi Dress, som er en del af Soullands collab med Peanuts - se hele kollektionen her! Kjolen er lavet i 100% silke og kan styles med alt. Anna har valgt at style den med det sølv shimmer sæt fra Saks Potts. Shimmer sættet er tilgængelig i en række farver - se udvalget her! Derudover har hun de populære Fussbett sandaler på fra Marni i en ny smuk velour udgave.

Outfit 2 - Tekla


Tekla
er et af vores bæredygtige brands, som blander økologisk bomuld med et mix af genbrugsbomuld. Anna er vild med Tekla og har både pyjamas og sengetøj derfra. Pyjamas kollektionen fra Tekla er tilgængelig i 4 forskellige farver og kan købes i skjorte, bukser og shorts - se det hele her! Her ses Anna i den smukke Purple Pink. En af de mange ting vi elsker ved Teklas sengetøj er, at hoved- og dynebetræk sælges seperat, hvilket gør at man kan mixe farverne som man har lyst. Anna har mixet Pearl Pink og Dove Blue. Se alt sengetøjet fra Tekla her!

Pssst... Har du set den nye taske fra Ganni? Det er også en af Annas helt store favoritter!

Outfit 3 - Helmstedt


Et af Annas yndlings brands er Helmstedt! Her ses hun i en kjole, som er en del af Helmstedts Glaze Knit Collection, som er tilgængelig i dr. Adams i slutningen af november. Kollektionen består af en række strik styles i 100% bomuld, som kommer i et meget limiteret antal. Kan du ikke vente til kollektionen lander og er du også vild med Helmstedts legende og sjove univers? Så hop ind og se vores udvalg af Helmstedt her!

Best of love
Team Adams