Levering 1-3 hverdage
Worldwide shipping. Fri fragt i DK på alle ordre over DKK 300,- (uden omdeling).
  • Dansk
    • Dansk
    • Engelsk

Hey Fall

Webmanager 22. Oct 2020

Vi byder efteråret velkommen

På søndags stroll i byen med vores Webmanager Nee, hun har stylet to personlige yndlings sæt fra de nye efterårskollektioner der lige er landet i dr.Adams. Nee?s yndlingsbrands er Aiayu & Skall Studio der begge producere bæredygtig fashion. Læs med og lad dig inspirere til sæsonens must haves.

Outfit 1

Det første outfit Nee har valgt, bære præg af lag på lag, på den måde har man altid muligheden for at tage et lag af eller et lag på, alt efter hvordan vejret er. Her har Nee den ternede Seersucker skjorte på fra Aiayu og udenpå har hun en lyseblå kjoleskjorte også fra Aiayu. Yderst har hun den grå chunky cardigan i en varm mohair og uld blanding fra Acne Studio. Dertil har hun stylet outfittet med et par sorte støvler og en lyseblå mini trunk bag, begge fra Marni.

Outfit 2

Turen fortsætter ned igennem Odense byes gader. Nu er hun hoppet i en god blanding fra Acne Studios, Proenza Schouler, Skall Studio og flere til. Inderst har Nee en af vores velkendte langærmede stribede bluser på fra Nørgaard paa strøget i sort og nature, udover har hun Aiayus Karma Dress i farven Baguette. For at være helt sikker på at kunne holde varmen i det omskiftelige danske efterårsvejr, har Nee yderst en lysegrå strikvest i 100% ren uld på fra Skall Studio.

Som accessories til sættet har hun det farverige halstørklæde i en lækker blanding af alpaca, uld og mohair, som kan peppe et hvert outfit lidt op. Dertil har hun den rummelige rå taske fra Proenza Schouler.
På hovedet har Nee en blå Face hue fra Acne Studios.