Levering 1-3 hverdage.
Worldwide shipping. Fri fragt i DK på alle ordre over DKK 300,-
  • Dansk
    • Dansk
    • Engelsk

Meet Team Adams - Stine

Webmanager 17. Dec 2017
Meet Team Adams er et koncept, hvor vi sætter fokus på én person fra dr. Adams ad gangen. I denne uge skal du møde vores skønne lady boss Stine Larsen, som ejer dr. Adams sammen med Jacob Larsen. Læs det spændende indlæg her.

NAVN
: Stine Larsen

FØDT: 1969

STILLING: Ejer

OM MIG

Født i Odense - Opvokset i modebranchen. Min far havde engros virksomhed og flere tøjbutikker - bl.a. den dengang førende modebutik i Odense "Adam" beliggende i Vestergade 35. Fra barnsben hvor jeg gik under navnet "Stine Adam" lærte jeg om indkøb, design, købmandskab, salg & service, dekoration og indretning af min far, som var min store inspirationskilde. Inden jeg overgav mig til "mit kald" uddannede jeg mig som grafiker og arbejdede 4 år i faget. Da jeg mødte Jacob var det "love at first sight" og 7 mdr. efter åbnede vi dr.Adams i Odense - som nu kører på 23. år. I forvejen havde jeg dr.Adams i Svendborg, som vi senere solgte fra, for at koncentrere os om Odense butikken og arbejdede på ideen med en webshop. Vi har udover vores baby dr.Adams også to børn, Adam på 19 år og Sille på 14 år, plus vores lille butikshund Skipper på 9 år, som altid er med på arbejde. Udenfor butikslivet bor vi i et byhus - tæt på butikken. Vores fritid går med børnene, tennis, familie, venner, rejser, cafe- og kulturlivet i Odense by. Kreativitet har altid fyldt det halve af mig - min personlige smag ses derfor også tydeligt i både vores indretning, udstillinger, grafiske materiale på web & de sociale medier - hvor jeg godkender og har mine klare meninger om alt. Jacob og jeg var i de første mange år, de eneste ansatte i Odense butikken. Det blev og er stadig vores passion & livsstil og jeg kunne ikke forestille - eller tænke mig noget andet.

MIT ARBEJDE

Jeg har i løbet af de 23 år afprøvet de fleste jobkasketter i dr.Adams.
Indkøb er uden tvivl min yndling! Jeg elsker at udforske i fremtidens mode & tendenser, at rejse og udvælge varer med min personlige stil som smagsdommer. Paris er min mode inspirations by no 1. Det er vigtigt for mig, at de varer vi sælger har både Jacobs og min DNA. Det gør os unikke i vores vareudvalg, og har gjort vores butik, til det den er i dag. Vi kan godt lide, at præsentere varer i flere prisklasser. Det er vigtigt for mig, at det hele ikke bliver for stift og unaturligt. Vi bestræber os på, at alle kunder skal kunne føle sig velkommen og have samme gode oplevelse hos os uanset budget. I de sidste 8 år har jeg mest arbejdet "bag kulissen" hvor webshoppen har været mit primære fokusområde. Det har været udfordrende og hårdt men også sjovt og et plus, at jeg har en grafisk baggrund. Vores mål er, at vores web butik skal afspejle vores fysiske butik i både udtryk og oplevelse. I den første del af 2018, arbejder vi på et on-site optimeret re-design. Herefter planlægger jeg, at være tilbage på gulvet i butikken på halv tid. Det glæder jeg mig meget til. Derudover har jeg den ære, at være personaleansvarlig for vores fantastiske team! Her arbejder vi i flere grupper på tværs af afdelingerne, hvor vi bl.a brainstormer, hygger, drøfter, planlægger, og til sidst delegerer arbejdet ud. Vi har f.eks en indkøbsgruppe, en butiksgruppe og en digital vækstgruppe. Vi laver også workshops, hvor hele personalet deltager. Jeg tager også gerne afsted til netværksmøder og kurser med mine ansatte, hvor vi dygtiggør os indenfor relevante områder. Dekoration, oplæg i butik, på og i vinduer, sorterer under mig, dog får jeg her god hjælp af pigerne i butikken, der også er kreative. På kontoret laver jeg vagtplaner, budgetter, kalenderarbejde og andet administrativt arbejde. Jacobs og mine arbejdsområder har altid været delt ud, vi laver det, vi hver især er bedst til og har pt kun indkøb, strategi & planlægning som fælles arbejdsområder.

MIN STIL

Klassisk med et twist tilsat tidens tendenser i form af f.eks et emoji smykke, en farvet taske, et stribet tørklæde, sko med sjove detaljer, guld neglelak, vintage hårpynt og lign. Farverne er sort, mørkeblå, koboltblå, rød & guld og jeg elsker prikker, striber, grafiske print (aldrig blomsterprint!) røde tasker og emalje smykker. Jeg er en kjolepige, og den skal helst være sort. Favorit styles du altid kan finde i mit klædeskab, er mine sorte yndlingskjoler, Nørgaard paa Strøget rib t-shirts, Dear Denier cashmere strømpebukser, prikkede & stribede strømper, culottebukser, cardigans og jakker fra Comme des Garcons eller MM6. Jeg køber ikke meget forskelligt tøj pr. sæson, men finder mine favoritter der kan kombineres på kryds og tværs, køber tit flere af samme model og farve når jeg er begejstret, og slider det hele op. Af sko foretrækker jeg sneakers eller støvler & sko med lidt hæl, så jeg vokser i højden. En kvindes udstråling og glød er mindst lige så vigtigt som hendes klædeskab, her er jeg afhængig af de fantastiske anti-age natur produkter fra RAAW by Trice, Rosehip Facial Oil (fås også i smart roll-on rejseudgave) og Plankton Enzyme Creme som vi nu også forhandler i butikken. Til sidst prikken over i`et: Parfumen, hvor min yndlings duft no 1 selvfølgelig gemmer sig i den prikkede sorte flakon fra Comme des Garcons.