Fri fragt på ordre over DKK 500,- Levering 1-3 hverdage
  • Dansk
    • Dansk
    • Engelsk

Det Første Svanemærkede Modebrand

Webmanager 27. Sep 2019
Verdens første svanemærkede modebrand? Yes ? det er Tomorrow Denim!
Vi har teamet op med personen bag Tomorrow Denim, for at gøre dig, mig og verden klogere på, hvad det kræver at få et svanemærket produkt i modebranchen. Læs med i interviewet med Henriette Pieszak, og se det færdige produkt af de fede jeans fra Tomorrow!

DATO: 29.09.2019
INTERVIEW: Henriette Pieszak - Grundlægger af Tomorrow Denim.

Henriette Pieszak


I interviewet med Henriette Pieszak fortæller hun hvordan Svanemærket spiller en stor rolle for Tomorrow som brand. Samt hvordan de gør det til en levevej for Tomorrow.

Hvad er Tomorrow?
" Tomorrow er et bæredygtig denim brand hvor alle detaljer er gennemtænkt i hele produktions- og designprocessen. Det er brandet for kvinden som har en stærk holdning til kvalitet og høje krav til hvordan hendes produkter er lavet og hvor de kommer fra. "


" Designets inspiration er ofte hentet fra heritage denim og klassisk work wear men fortolket på en moderne, skandinavisk og feminin måde."

" Når jeg udvikler er materialet altid omdrejningspunktet, og ud fra det designer jeg med tanke på funktionalitet og pasform. Jeg er ekstremt analytisk og praktisk i min tilgang til design og går meget op i at lave produkter der fremhæver kvindekroppen på den bedste måde, så vores kunder føler sig vel tilpas og lækre."

Hvad vil det sige at være Svanemærket?

"At være svanemærket er en kæmpe tryghed, både for os som producent men også for slutforbrugeren. Helt overordnet så er det en garanti for at det produkt vi leverer, har gennemgået en omfattende kontrol igennem hele fremstillingen fra start til slut."

"Det betyder at vores råmaterialer er økologiske og recirkulerede, at vi ikke benytter nogen former for sundheds -eller allergifremkaldende stoffer som kan skade mennesker eller løbe ud i floden og ødelægge havlivet, at vi sparer ekstreme mængder vand og energi i forhold til konventionel denimproduktion og at alle som arbejder med produktion af vores produkter har gode arbejdsforhold."

"Så kort opsummeret er det en garanti for at produktet ikke skader hverken mennesker eller miljø og jeg kan derfor se mig selv i øjnene hver dag."
Vi er stolte af at forhandle Tomorrow Denim i dr. Adams og støtter op om brands der tør tro på at det "umulige" er muligt, og stå stålfast ved, at miljøet kommer i højsædet. Skal dine næste denim bukser være fra Tomorrow? Så se hele vores udvalg her!

With <3 from Team Adams & Tomorrow Denim!