Fri fragt på ordre over DKK 500,- Levering 1-3 hverdage
  • Dansk
    • Dansk
    • Engelsk

Meet AF Agger

Webmanager 1. Feb 2022

AF AGGER er et dansk baseret modebrand til kvinder, som blev grundlagt i 2012 af kathrine Agger.

Drømmen bag

Kathriner Agger er uddannet designer fra Royal College of art i London. Efter 20 års arbejde i modeindustrien, bla. som stylist i mange år, var hun derfor godt udrustet til at forfølge drømmen om hendes eget brand. Det som vi i dag kender som AF Agger.

Hun gik ind til udfordringen med et mål om at skabe bæredygtige produkter med vedvarende kvalitet og stil, der kan bruges i alle sammenhænge. Dette også med henblik på at kunne ændre på forbrugerenes tankegang om tøj og køb heraf.

Doing more and better with less


Varemærket for brandet er deres stilrene æstetik, som giver kant og personlighed gennem enkelthedens sofistikerede værdi. Et kvalitetsbrand der fremmer værdien i det bæredygtige og vedvarende valg. Specielt denne sætning beskriver meget præcist hvad AF Agger står for.

De støtter op om de forenede nationers mål for bæredygtig udvikling 2030. Specielt med fokus på at sikre et mere bæredygtigt forbrugs- og produktionsmønster, som alt i alt kan oversættes til at gøre mere og bedre, men for mindre.

Hos dr. Adams forhandler vi især AF Aggers centrale items, som fx deres vandafvisende frakker er endt med at blive. Dette er igen et item som formår at fremme værdien i forbrugerenes mode investeringer. Derfor er vi hos dr. Adams også stolte af at være forhandler af AF Agger.

Tjek alle de fine AF Agger styles ud her!Tak fordi du læste med!

Best of love
Team Adams