Fri fragt på ordre over DKK 500,- Levering 1-3 hverdage
  • Dansk
    • Dansk
    • Engelsk

Meet Comme Des Garcons PLAY

Webmanager 4. Feb 2022
Commes des Garcons er et fransk/japansk mærke, som blev grundlagt af Rei Kawakubo tilbage i 1973.


Hjertet med øjne

Commes Des Garcons har gennem tiderne udviklet flere forskellige linjer såsom Commes des Garcons Shirt, Girl, wallet og sidst men ikke mindst Comme des Garcons PLAY. Hos dr. Adams forhandler vi følgende linjer fra Comme Des Garcons: Play, Girl, Parfums, Wallet, Homme og Shirt.

PLAY-linjen blev lanceret tilbage i 2012 og Karakteristisk for PLAY blev mærkets lille hjerte med øjne, som er gennemgående på alle produkterne. Styles fra CDG PLAY er fyldt med farver, prikker, striber og selvfølgelig hjertet – som er med til at skabe et flot legende univers. Det er derfor et let genkendeligt brand i gadebilledet!

Hos dr. Adams Odense forhandler vi et bredt udvalg at Commes des Garcons PLAY, både lang- og kortærmet t-shirt, sweats og skjorter til både kvinder, mænd og børn. Med Styles fra fra CDG PLAY er du sikret stilfulde og casual items, til at pryde din garderobe i mange år.

Comme Des Garcons Play x Converse


PLAY-linjen har desuden lavet et ikonisk samarbejde med Converse, hvor de har udviklet den populære chuck taylor low eller high sneaker med det karakteristiske hjerte på - som vi også forhandler hos dr. Adams.
Du går aldrig galt i byen med et item fra Comme Des Garcons Play – we love!

Se vores store udvalg her Play her!
Tak fordi du læste med!

Best of love
Team Adams