Fri fragt på ordre over DKK 500,- Levering 1-3 hverdage
  • Dansk
    • Dansk
    • Engelsk

Meet Carhartt WIP

Webmanager 4. Feb 2022
Carhartt WIP er en forkortelse for Work in Progress og blev lanceret som det street-og workwear brand vi kender det i dag af Edwin Faeh tilbage i 1994.

Vejen fra workwear til streetwear fashion

Dog går Carhartts historie yderligere tilbage til 1889, hvor brandet blev grundlagt og stolt leverede workwear til jernbanearbejderne i Detroit USA, hvilket er en modetendens, som de har udviklet videre på siden.

Grunden til deres store succes som streetwear fashion brand, er blandt andet på baggrund af, at mærkets styles gennem årene er blevet set på store kunstnere, sportsudøvere og musikere, som har løftet Carhartt til at blive set på gaden til at blive spottet på modescenen.

Deres rå street-og workwear ånd, er en essens, som brandet siden dets begyndelse har holdt fast i og skabt deres succes. Dertil har Carhartt WIP siden 2010 arbejdet med en række ligesindede mærker, herunder A.P.C., Converse, Fragment Design, Junya Watanabe, Nike og Vetements samt samarbejder med musikikoner, såsom Fela Kuti, Underground Resistance og Vestax.


Derfor er vi her i dr. Adams også store fans af brandet, som vi forhandler både på herre og damesiden. På damesiden er det især deres stribede bukser og de seje smækbukser som hitter, hvor det på herresiden er gode basics som falder i god jord. Dine styles fra Carhartt WIP er et sikkert hit i garderoben, som du kan bruge resten af livet.

Se vores udvalg af carhartt her!

Tak fordi du læste med!

Best of love

Team Adams