Fri fragt på ordre over DKK 500,- Levering 1-3 hverdage
  • Dansk
    • Dansk
    • Engelsk

Meet Marni

Webmanager 6. Feb 2022
Det italienske brand Marni blev grundlagt i 1994 og er anerkendt over hele verden for sine luksuriøse og unikke kollektioner i smukke italienske materialer og kvaliteter.

Farver og elegance

Mærkets æstetiske træk afspejler visionen hos den kreative direktør Francesco Risso - og er kendetegnet ved en eksperimentel tilgang til materialer og farver og et flair for at designe tryk og former.

Marnis finurlige elegance balancerer sig mellem kunsten og design verdenen, hvor deres uforudsigelige sammensætninger af farver og print, gør deres kollektioner imponerende og unikke.

De er især kendt for deres forskellige farvekombinationer, som kommer så elegant til udtryk i den ikoniske Marni Trunk bag eller de populære lædersandaler, som kan pifte et hvert outfit op.

Elegante farvekombinationer

Hos Dr.adams kan du både få Marni til dame og herre. På herresiden finder du især skjorter og gode basic t-shirts og du kan være sikker på, at du både kan finde styles med kant og i lækre materialer. Kendetegnet ved disse styles er unikke detaljer og farver, men stadig på en cool og stilren måde, som kan gøre din stil unik og personlig.

På dame siden er det især tasker og sandaler som er vores store bestsellere.

Hos Dr. Adams finder du et væld af farvekombinationer i den unikke Marni Trunk bag, i både medium og ministørrelsen. De smukke farvekombinationer på taskerne er ikke til at stå for og

tasken er efterhånden blevet et statement for mange kvinder i landet. De smukke farver, tager Marni også med over i deres ikoniske Fussbett sandaler, som igennem de sidste somre har indtaget scenen i den danske modeverden.


Tjek alle vores Marni Styles ud her:Tak fordi du læste med!
Best of love
Team Adams