Fri fragt på ordre over DKK 500,- Levering 1-3 hverdage
  • Dansk
    • Dansk
    • Engelsk

Meet Acne Studios

Webmanager 1. Feb 2022
Acne Studios er et fashion power-house, placeret i Stockholm. Brandet tager inspiration fra sin grundlægger og kreative direktør Jonny Johansson, som etablerede brandet tilbage i 1996. Hans interesse i bl.a. kunst, arkitektur og fotografi er den store inspirationskilde bag Acne Studios.

Funktionalitet og tidsløshed

Alt dette lægger han i alternative kollektioner som rækker fra ready-to-wear dele, magasiner, bøger og udstillinger til møbler. Acne Studios' nøglestykker fokuserer mest på Jonny Johanssons øje for detaljer og sammensætninger, mens der lægges vægt på skrædderarbejdet og eklektisk brug af materialer og specielt fremstillede tekstiler. Acne studios ligger stort vægt på funktionalitet og tidsløshed. Disse to nøgleord er derfor også en stor del af deres "Face" linje, som er kendt for deres logo med et lille ansigt på. Dette er noget som vi i Dr.adams er store fans af og som derfor altid kan findes på vores hjemmeside og i vores butik i Odense.

Trendsætter

Men lad jer ikke snyde! Selvom Acne Studios også indebærer basis styles, er brandet et af de mest velrespekteret brands i verden, netop fordi de følger ikke de eksisterende trends, men er dem som er med til at sætte nye trends. Dette gør de både med deres basisvarer, men også med styles som er innovative, kreative og til tider også udfordrende, på den gode måde. Hos Acne Studios får du altså styles til din garderobe, som du kan bruge i mange år og styles som skiller sig mere ud i mængden. Der er dog altid øje for, at kundernes skal kunne style deres varer med hvad de i forvejen har i garderoben. Så om du mangler en god basis buks, et blødt halstørklæde, eller andet tøj til hverdag og fest, kan du altid regne med Acne Studios. Derfor er brandet også elsket i Dr. Adams og har været med på vores rejse i mange mange år.

Se vores store udvalg af Acne Studios her!


Tak fordi du læste med!
Best of love
Team Adams