Fri fragt på ordre over DKK 300,- Levering 1-3 hverdage
  • Dansk
    • Dansk
    • Engelsk

På besøg hos Isa

Webmanager 3. Nov 2021
Kom på besøg hos Isabella i hendes farverige hjem, hvor hun viser hendes favoritter fra dr. Adams.

Smuk broderet kjole og upcycled vase


Isabella er netop hoppet i en smuk broderet kjole fra Comme des Garsons Girl. Hun har stylet kjolen med strømper fra Merimekko, sko fra Comme Des Garcons og smykker fra Pure Utz og Wilhelmina Garcia. Hun har anrettet blomster i cool vase fra Niko June. Vasen er lavet af upcycled plast og kan købes i to forskellige størrelser. Vasen er håndlavet, hvilket betyder at den er unik og ikke to er ens - we love!

Bettunika og Henrik Vibskov


Isabella byder på kage i hendes hjem, som hun har anrettet på det håndlavet keramik fra Bettunika. Hun har taget cool sæt på fra Henrik Vibskov, bestående af bukser med ballonben og strik med voluminøse ærmer.

"Jeg er helt vild med keramikken fra Bettunika. Det håndlavet og uperfekte udtryk giver keramikken personlighed, hvilket jeg elsker. Man bliver glad af at kigge på alle de fine farver og forskellige små malerier der er på keramikken. Jeg synes samtidigt der er noget hyggeligt over, at tænke på, at alt keramikken er unikt, så der er ingen andre der har den samme kop, vase, skål eller tallerken"
- Isabella
Det hele er online på webshoppen nu!
Isabella og resten af Team Adams ønsker dig en dejlig dag!


With Love Team Adams