OBS! Levering i øjeblikket 3-5 hverdage grundet juletravlhed.
Worldwide shipping. Fri fragt i DK på alle ordre over DKK 300,- (uden omdeling).
  • Dansk
    • Dansk
    • Engelsk

Team Adams - Sunnies

Webmanager 4. May 2021

Vores favoritterForåret er godt i gang - og sommeren nærmere sig også med hastige skridt!
Solbriller er essentielt i denne tid - både til at passe på dine øjne, men det kan også være prikken over i'et, som vil fuldende dine sommeroutfits.
Læs med her & se Team Adams favoritter!


Stine x Moscot


Stine i Moscot Miltzen Sun 49 i farven Blonde Calibar. Solbrillerne fremstår i flotte changerende brune nuancer med et dertilhørende grønligt glas, som giver et flot farvespil. Denne brille har et rundet glasstel med en blød rundet kant. Solbrillen er unisex.

Sofie x Ray-ban


Ray-ban er kendte for deres retro designs i høj kvalitet - med inspiration hentet fra flyveindustrien. Modellen "Oval Evolve" som Sofie har på, er ingen undtagelse. Sofie har valgt brillen i en cool gul version.

Anna x Moscot


Anna har valgt en Moscot-klassiker - nemlig Miltzen Sun 49. Versionen som Anna har på hedder Crystal og er en sej gennemsigtig version af den ellers meget klassiske og stilrene solbrille.

Jacob x MoscotJacob har valgt Lemtosh Sun 49 fra Moscot i farven Black/Crystal. Lemtosh-modellen er designet af Moscot-familiens nyeste medlem Zack Moscot. Solbrillerne er håndlavet af italiensk acetat - et materiale der giver mulighed for, at skabe fine farvekombinationer og effekter i forskellige lag. Acetat er derudover et holdbart materiale, som nemt kan justeres.


Maria x Flatlist


Maria har udvalg sig hendes favorit, solbrillen Le Buscheron fra danske Flatlist. Maria har valg solbrillerne i farven Brown. En lidt smallere brille i fine brune nuancer - det blå glas giver brillen et stilet og anderledes look.

Julie-Sabine x Ray-ban


Julie-Sabine iført Clubmaster Classic - en tidsløs klassiker fra Ray-ban. En retro solbrille med inspiration hentet fra 50'erne. Denne version er brun, men Clubmaster Classic findes også i sort - se her!


Albert x Moscot


Albert hopper også med på Moscot-holdet - han har valgt Miltzen Sun 49 i farven Tortoise. Klassikeren fra Moscot i fine brune nuancer, i et mønster der minder mest om en skildpaddes skjold - hvilket også er heraf solbrillens navn "Tortoise" kommer fra.


Sine K x Prada Eyewear


Sine K har valgt en cool og ikke mindst unik solbrille - nemlig Ornate Flames Sunglasses fra Prada Eyewear. Solbrillerne er med dens specielle form og sorte flammer i siderne, svær ikke at bide mærke i.

Vivi x Ray-ban


Vivi er glad for sort, og dette gælder også når hun skal vælge solbriller! Vivi har derfor udset sig et par sorte Clubround Classic fra Ray-ban. En lidt mindre og rundere version af den ikoniske Clubmaster Classic. Disse solbriller findes også i brun!

Nee x Ray-ban

Sidst men ikke mindst, har Nee udvalgt sig hendes favorit blandt butikkens mange solbriller. En Hollywood-inspireret solbrille med afrundede firkantede linser. RB4147 i farven Brown Gradient fra Ray-ban er en lidt større solbrille, som faktisk er rigtig flatterende de fleste ansigtsformer!

Det hele er online på webshoppen nu!


With Love Team Adams