Levering 1-3 hverdage
Worldwide shipping. Fri fragt i DK på alle ordre over DKK 300,- (uden omdeling).
  • Dansk
    • Dansk
    • Engelsk

Home of classics - Adidas event

Webmanager 4. Oct 2020
Vi har sendt Anna & Maria afsted til Paris i 24 timer for, at deltage til et Adidas event. I anledningen af Adidas' nyeste kollektion 'Home of Classics' - havde Adidas nemlig arrangeret en eksklusiv pop-up launch i Paris med titlen CARTE BLANCHE!


Home of classics

Kollektionen består af 10 ikoniske silhuetter fra Adidas, som er re-designet i et helt hvidt design.
Home of Classics kollektionen omfatter klassikere som Superstar, Continental 80, A.R. Trainer, Supercourt, Stan Smith, SC Premiere, Torsion, Supercourt RX, Nizza og Rivarly.

Da vi ankom til hotellet i Paris, var der en konvolut til os begge med vores navn på. I konvolutten var der en nøgle og en 'notice' om, at vi skulle medbringe denne nøgle til eventet senere på aftenen.

Carte Blanche

Vi ankom til det store event, hvor over 1.000 mennesker var inviteret fra forskellige lande i Europa. Nøglen var til et 'omklædningsrum', hvor man her kunne åbne et skab og glædes ved et par sneakers fra den nye Home of Classics kollektion (LÆS: to meget glade piger!). Vi var så heldige at få et par 'Supercourt' - virkelig cool sneaker, som samtidig er super behagelige at have på. Glæd jer til den lander i dr. Adams snart!
Med vores spritnye Supercourt, var vi klar til at indtage CARTE BLANCHE

La Draft

La Draft er et koncept, hvor de genbruger materialer til at skabe noget nyt! På billederne kan man se klassisk Adidas tøj, som har fået nyt liv. Istedet for at smide ud, skal man genskabe og genbruge. Yeesss - vi elsker konceptet!

"Feel free to experience the white"

Over and out!

TAK, til Adidas for det fedeste event!
Home of Classics kollektionen lander i dr. Adams
01.06.2019... glæd jer