Fri fragt på ordre over DKK 300,- Levering 1-3 hverdage
  • Dansk
    • Dansk
    • Engelsk
-30%

Woods Copenhagen

Instant Repair Balm 15 ml

DKK 185,- DKK 130,-
På lager
Instant Repair Balm fra Woods. En intens fugtgivende balm med flere fordele. Instant Repair Balm er udviklet med naturligt sheasmør, havtorn og multebærkerneolie for koncentreret pleje. Den fungerer også godt som en intensiv behandling af tør og beskadiget hud og er perfekt som en touch-up til bryn og vipper ? eller som en daglig behandling af hænder, negle eller læber. Beriget med arktisk kildevand hentet fra det nordlige Grønland.


Egnet til alle hudtyper.

Anvendelse se under behandling herunder.




Fri fragt til pakkeshop i DK på ordre over DKK 300,-
Levering 1-3 hverdage

  • Detaljer
    Ingredienser: Butyrospermum Parkii Butter**, Glyceryl Oleate**, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Olea Europaea Olie Unsaponifiables**, Helianthus Annuus Kerneolie**, Hippophae Rhamnoides Kerneolie *, Rhus Verniciflua Peel Cera/Rhus Succedanea Frugt Cera**, Shorea Robusta Resin**, Aqua**, Glycerin**, Rubus Chamaemorus Kerneekstrakt**, Vaccinium Myrtillus Seed Oil**. Vegansk. Økologisk*: 20% Naturligt**: 100%

    HovedIngredienser forklaret:

    Sheasmør

    Et natuligt blødgørende middel, der nærer huden. Sheasmør er rig på A, D og F vitamin, der gendanner elasticitet, reducerer irritation og linjer og blødgør tør hud uden at tilstoppe porerne.

    Havtorn

    Havtorn bruges til at fremme elasticitet i huden ved at opretholde fugtbalancen. Havtorn er en plante rig på essentielle fedtsyrer, vitaminer og omegaer 3, 6, 9 og 7, der arbejder for at booste huden og reducere betændelse.

    Multebærkerneolie

    Et virkningsfuldt nordisk bær fyldt med plejende antioxidanter, der hjælper med at beskytte huden mod de skadelige påvirkninger af frie radikaler. Essentielle fedtsyrer hjælper huden med at bevare sin glød og blødhed for en jævn, sund struktur.




  • Behandling
    Påfør på ren hud alt efter behov. Især god til tørre eller skadede områder.
Varenr.: 045594

Team Adams anbefaler