Fri fragt på ordre over DKK 300,- Levering 1-3 hverdage
  • Dansk
    • Dansk
    • Engelsk
-25%

REN Skincare

Clean Getaway Experience Kit 2

DKK 395,- DKK 296,-
Denne vare er udsolgt
Smart getaway kit fra REN Skincare. Det er nemt at tage med på farten og indeholder alt, hvad din krop og hud har brug for af skønne plejeprodukter. Læs mere om produkterne under "detaljer".
Fri fragt til pakkeshop i DK på ordre over DKK 300,-
Levering 1-3 hverdage

  • Detaljer
    - Model: Clean Getaway Experience Kit 2
    Sættet indeholder:
    - Evercalm Cleansing Gel - En ansigtsvask, som er perfekt til sensitiv hud. Den virker beroligende på irritation, rødme og tørhed. Den fjerner urenheder og makeup fra huden og reducerer inflammation i huden. Den efterlader huden frisk og blød.
    -
    Evercalm Ultra Comforting Rescue Mask - En fugtgivende ansigtsmaske, som er lavet specielt til sensitiv hud. Den lindrer kløe, hævelse og rødme og virker beroligende på irriteret og sart hud.
    -
    Evercalm Global Protection Day Cream - Cremen er til sensitiv hud. Den beroliger huden, giver en masse fugt og dæmper rødme.
    -
    Atlantic Kelp And Magnesium Body Wash - En super lækker body wash, som giver hudens energiproduktion et boost. Derudover virker den antiinflammatorisk og reducerer skader forårsaget af stress.
    -
    Atlantic Kelp And Magnesium Energising Lotion - Det er en creme, som fugter hele kroppen. Den virker antiinflammatorisk og reducerer skader forårsaget af stress. Den absorberes hurtigt og efterlader din hud dejlig blød.
    -
    Now To Sleep Pillow Spray - Dette er en mist, som sprayes i hovedbunden inden du lægger dig til at sove. Den indeholder en blanding af forskellige olier, som er kendte for at have søvndyssende egenskaber. Den hjælper med at berolige, således du får en skøn og afslappende nattesøvn.
Varenr.: 039415