Fri fragt & retur på alle ordrer i Danmark - Levering 1-2 hverdage*

Retur & Ombytning

Ønsker du at returnere en eller flere af de varer du har modtaget, tilbyder vi dig 14 dages fuld returret. Du har mulighed for nemt at returnere din vare igennem os, helt uden omkostninger i Danmark*.

PROCEDURE VED RETURNERING VIA POST

1. Pak varen forsvarligt i orginale poser/emballage med udfyldt returseddel. Varen skal være i samme salgsbare stand som ved modtagelsen, hvis det fulde beløb skal refunderes.

2. Den medsendte returlabel sættes udenpå pakken.

3. Aflever pakken ved din nærmeste GLS pakkeshop.
Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for returneringen, hvis der skulle gå hen at ske noget med din pakke under forsendelsen.

Du modtager automatisk en bekræftelse pr. mail, når vi registrerer din returnering på vores lager.
Det tager 1 - 3 hverdage fra vi modtager pakken, til at vi refundere beløbet til det anvendte kort.


De 14 dages fuld retur ret er gældende fra den dag pakken er leveret til modtageren.
Bemærk: Ønskes pakken sendt til en pakkeboks, er pakken leveret fra den dag pakken ligger klar til afhentning i pakkeboksen.

PROCEDURE VED RETURNERING VIA BUTIKKEN
Du er velkommen til at returnere din købte vare i vores butik. Husk blot at medbringe retursedlen i udfyldt stand, hvor efter pengene vil blive returneret via vores webshop til det anvendte kort.

OMBYTNING AF VARE
Ønsker du at ombytte din modtaget vare til en anden str, farve eller andet, kan du ringe herind på tlf.: 66 14 55 04 og få lagt varen til side. Ligeså snart vi så modtager din retur vare, ombytter vi varen, og sender den nye afsted til dig.

Mangler du din returseddel?
Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for returneringen, hvis der skulle gå hen at ske noget med din pakke under forsendelsen.

ANNULLERING AF ORDRE
Du kan nå at annullere din ordre inden pakken har forladt vores butik.
Du kan tjekke, om ordren stadig kan nå at annulleres, ved at logge ind på din bruger her på hjemmesiden. Under tidligere køb, kan du her se status på det køb du ønsker annulleret. Viser statussen 'afsluttet' har varen forladt vores butik, og kan derfor ikke annulleres.

Hvis statussen viser 'udskrevet' bedes du ringe herind på +45 66 14 55 04 og annullere din ordre.

REKLAMATIONER
Hvis din købte vare er defekt eller har en fremstillingsfejl, er varen omfattet 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten giver dig mulighed for at klage over eventuelle fejl og mangler, som er opstået 24 måneder efter købet. Reklamationsretten er kun gældende hvis du har kvitteringen på varen eller faktura nr. på den ordre reklamationen drejer sig om.

Ønsker du at reklamere over en vare, bedes du sende en mail til: mail@dr-adams.dk, hvor du skriver dit faktura nr., sender et billede af skaden/fejlen, samt beskriver fejlen og brug af varen. Er det en vare du har købt i butik, er det samme procedure, her bedes du blot sende et billede af kvitteringen. Du er også altid velkommen til, at henvende dig i vores butik med en reklamation der er købt online.

Reklamationsretten dækker ikke når fejl, skader eller slitage er opstået pga. forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid.

Dr. Adams dækker naturligvis de fragtomkostninger der måtte være, i forbindelse med en reklamation.

FORBEHOLD
Dr. Adams tager forbehold for udsolgt varer, prisændringer, tastefejl, stavefejl, leverandørændringer fra vores leverandører og forsinkelser som dr. Adams ikke kan kontrollere.

*dr. Adams tilbyder gratis fragt og retur, og fragt til kunden igen, hvis kunden ønsker varen ombyttet. Ønsker kunden at returnere den ombyttet vare igen, er fragten på egen regning.