Fri fragt & retur på alle ordrer i Danmark - Levering 1-2 hverdage*

HandelsbetingelserBETALING & SIKKERHED


Der er mulighed for at betale med Dankort, Euro/Mastercard, Maestro, JCB, Visa/electron, PayPal og Mobilepay.

Alle vores betalinger sker via en sikker server hvor oplysninger krypteres, hvilket betyder at ingen på nogen måde kan se de oplysninger du indtaster.

Vi anvender 3D-Secure på alle vores betalinger.

3D-Secure er en sikkerhedsløsning, som sikrer, at betalingen bliver gennemført sikkert, både for kortholderen og dr. Adams. Dette bil betyde, at for kortholderen der betaler på vores hjemmeside, kan opleve at man får sendt en engangskode til det telefon nummer der er tilknyttet betalingskortet. Hvis der ikke er tilknyttet et mobilnummer til kortet, vil du første gang du handler online, skulle anvende NemID til dette. Dette er dog en del af sikkerhedsløsningen, og ikke noget der skal vække bekymring hos kortholderen.

Alle priser er inklusiv 25 % moms.

LEVERING & FORSENDELSER

Alle ordre i Danmark leveres indenfor 1-2 hverdage* med GLS som forsikret pakke. Forsinkelser hos GLS kan dr. Adams ikke drages til ansvar for.

DANMARK
Vi tilbyder fri fragt (uden omdeling) på alle ordre i Danmark.
Levering med omdeling: 50 DKK
Ordren leveres indenfor 1 - 2 hverdage*
Pakker sendes via GLS

ALLE EU LANDE
+ hele skandinavien, Grønland, Island, Schweiz og Færøerne.

Leveringsomkostninger: 20 EUR (150 DKK)
Ordren leveres indenfor 2 - 5 hverdage*
Pakker sendes via GLS

ASIEN, USA, CANADA, AUSTRALIEN & NEW ZEALAND
Leveringsomkostninger: 40 EUR (300 DKK)
Ordren leveres indenfor 3 - 8 hverdage*
Pakker sendes via Postnord
Vær opmærksom på at lokale takster kan forekomme. Disse gebyrer betales af kunden selv.

Ønsker du levering udenfor et af de ovenstående lande - send en forespørgsel til mail@dr-adams.dk

Alle varer sendes som pakkepost med GLS eller Postnord, dette gør det muligt at spore pakken, hvis der skulle opstå problemer under forsendelsen. Alle varer er forsikret under forsendelsen og du bedes kontrollere pakkens indhold ved modtagelsen. Er pakken/indholdet beskadiget, bedes du anmelde det til GLS eller Postnord senest 2 dage efter modtagelsen. Dr. Adams er ikke ansvarlig for varer der er blevet beskadiget under transport.

AFHENTNING AF ORDRE I BUTIK

Vælger du at afhente din ordre i vores butik, sender vi en mail når varen er klar til afhentning.
Færdigbehandlet og klar til afhentning - 1 hverdag*

*Bemærk i travle perioder kan ventetiden være længere end normalt.

RETUR & OMBYTNING

Ønsker du at returnere en eller flere af de varer du har modtaget, tilbyder vi dig 14 dages fuld returret. Du har mulighed for nemt at returnere din vare igennem os, helt uden omkostninger*.

PROCEDURE VED RETURNERING VIA POST

1. Pak varen forsvarligt i orginale poser/emballage med udfyldt returseddel. Varen skal være i samme salgsbare stand som ved modtagelsen, hvis det fulde beløb skal refunderes.

2. Den medsendte returlabel sættes udenpå pakken.

3. Aflever pakken ved din nærmeste GLS pakkeshop.
Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for returneringen, hvis der skulle gå hen at ske noget med din pakke under forsendelsen.

Du modtager automatisk en bekræftelse pr. mail, når vi registrerer din returnering på vores lager.
Det tager 1 - 3 hverdage fra vi modtager pakken, til at vi refundere beløbet til det anvendte kort.


De 14 dages fuld retur ret er gældende fra den dag pakken er leveret til modtageren.
Bemærk: Ønskes pakken sendt til en pakkeboks, er pakken leveret fra den dag pakken ligger klar til afhentning i pakkeboksen.

PROCEDURE VED RETURNERING VIA BUTIKKEN

Du er velkommen til at returnere din købte vare i vores butik. Husk blot at medbringe retursedlen i udfyldt stand, hvor efter pengene vil blive returneret via vores webshop til det anvendte kort.

OMBYTNING AF VARE

Ønsker du at ombytte din modtaget vare til en anden str, farve eller andet, kan du ringe herind på tlf.: 66 14 55 04 og få lagt varen til side. Ligeså snart vi så modtager din retur vare, ombytter vi varen, og sender den nye afsted til dig.

ANNULLERING AF ORDRE

Du kan nå at annullere din ordre inden pakken har forladt vores butik.
Du kan tjekke, om ordren stadig kan nå at annulleres, ved at logge ind på din bruger her på hjemmesiden. Under tidligere køb, kan du her se status på det køb du ønsker annulleret. Viser statussen 'afsluttet' har varen forladt vores butik, og kan derfor ikke annulleres.

Hvis statussen viser 'udskrevet' bedes du ringe herind på +45 66 14 55 04 og annullere din ordre.

REKLAMATIONER

Hvis din købte vare er defekt eller har en fremstillingsfejl, er varen omfattet 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten giver dig mulighed for at klage over eventuelle fejl og mangler, som er opstået 24 måneder efter købet. Reklamationsretten er kun gældende hvis du har kvittering på varen eller faktura nr. på den ordre reklamationen drejer sig om.

Ønsker du at reklamere over en vare, bedes du sende en mail til: mail@dr-adams.dk, hvor du skriver dit faktura nr., sender et billede af skaden/fejlen, samt beskriver fejlen og brug af varen. Er det en vare du har købt i butik, er det samme procedure, her bedes du blot sende et billede af kvitteringen. Du er også altid velkommen til, at henvende dig i vores butik med en reklamation der er købt online.

Reklamationsretten dækker ikke når fejl, skader eller slitage er opstået pga. forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid.

Dr. Adams dækker naturligvis de fragtomkostninger der måtte være, i forbindelse med en reklamation.

FORBEHOLD

Dr. Adams tager forbehold for udsolgte varer, prisændringer, tastefejl, stavefejl og leverandørændringer fra vores leverandører samt forsinkelser, som dr. Adams ikke kan kontrollere.

*Dr. Adams tilbyder gratis fragt og retur, og fragt til kunden igen, hvis kunden ønsker varen ombyttet. Ønsker kunden at returnere den ombyttet vare igen, er fragten på egen regning.