Fri fragt og retur i Danmark (uden omdeling) - Levering 1 - 3 hverdage
  • Dansk
    • Dansk
    • Engelsk

Nike Men

Men

Nike - Men


Den store amerikanske sports producent med en kæmpe fanskare verden over, som producere sko til herre. Firmaet der blev grundlagt i 1962 af de to venner Bill Bowerman & Phil Knight, hed i starten slet ikke Nike men "Blue Ribbon Sport", som startede op med at sælge japanske sportssko i USA.

Firmaet skiftede i 1971, inspireret af den græske sejrsgudinde Nike, deres logo til det i dag velkendte "the Swosh", som forestiller sejrsgudindens Nike`s vinge. Først i 1978 skiftede de også firmanavnet til gudindens navn Nike. Kort tid efter udviklede Nike deres første sko med luft i sålen, som siden er blevet en del af deres varemærke med modelnavnet AIR. Se alle herresko her på siden.

Nike var banebrydende indenfor måden de promoverede deres varer på. En kombi af sponsoraftaler med de helt store sportsstjerner som basketballspilleren Michael Jordan, tennisspilleren André Agassi, det brasilianske fodboldhold og store fodboldklubber som FC Barcelona og Manchester United. Deres livsstilsreklamer var provokerende og nytænkende indenfor markedsføring og deres slogan "Just do It" har gjort Nike til et af verdens største og mest populære varemærker indenfor sportsudstyr & sport mode. I dr.Adams fører vi et stort udvalg af sneakers til herrer og desuden et udpluk af deres sportstøj linie.

Se vores store udvalg af Nike til både herre og damer her
< 1 2 >