Fri fragt og retur i Danmark (uden omdeling) - Levering 1 - 3 hverdage
  • Dansk
    • Dansk
    • Engelsk

Mads Nørgaard Women

Mads NørgaardMads Mathias Nørgaard (født i 1961) Dansk designer af modetøj ? ejer og direktør for modehusene Mads Nørgaard og Nørgaard Paa Strøget

Mads åbnede i 1986 herretøjsbutikken under eget navn ?Mads Nørgaard? på Amager Torv, beliggende klods op ad butikken Nørgaard Paa Strøget - dengang ejet af hans far Jørgen Nørgaard der stiftede butikken tilbage i 1958 ? og kendt for designet af den nu ikoniske ribstrikkede t-shirt 101 - der efter Jørgen Nørgaards eget udsagn er blevet så populær fordi man iført den, får byens bedste bryster.

Senere i 1996 blev en pigetøjskollektion etableret og Mads Nørgaards kollektioner sælges i dag i det meste af den vestlige verden, samt Japan og USA.

Mads Nørgaards signatur er ?nede på jorden? fashion i form af klassisk, brugbart til enhver lejlighed, tidsløst design, med et personligt præg og input af tidens tendenser og et twist i form af især striber, farver og grafiske mønstre.

Et mærke vi værdsætter højt i forhold til vores egen smag og stil ? Mads Nørgaard har sammen med mærket Nørgaard Paa Strøget været at finde helt tilbage fra åbningen af dr.Adams.

Mads Nørgaard citat: "What you wear should support you in your ways and beliefs" - og vi kunne ikke være mere enige.

Se udvalget af Mads Nørgaard til damer her på siden
< 1 2 >