Levering 1-3 hverdage.
Fri fragt i DK på ordre over DKK 300,-

  • Dansk
    • Dansk
    • Engelsk

Adidas Men

Adidas

Adidas var oprindeligt et sportsmærke, som kom til verden I Tyskland for snart 100 år siden, hvor grundlæggerne Adi og Rudolf Dassler i 1924 indledte deres mission: "At give atleter det bedst mulige udstyr" og grundlagde "de Gebrüder Dassler Schuhfabrik". Efter krigen gik de dog hver til sit og grundlagde henholdsvis Adidas og Puma og i 1949 grundlagde Adi Dassler "Adi Dassler adidas Sportschuhfabrik" og registrerede på én og samme dag de som snart skulle blive de "velkendte tre striber!"


Idag er ADIDAS stadig kendt for deres sportsbeklædning med de tre velkendte striber, men også i høj grad for mode og deres fantastiske sneakers kollektioner. De samarbejder nu med markante designere som Yohji Yamamoto under mærket Y-3, hvor y`et star for modeskaberens fornavn og 3-tallet repræsentere Adidas` signatur ? de tre striber. Et andet kendt samarbejde er med den engelske designer Stella McCartney. Hendes kritikerroste sports kollektioner er blevet en stor succes, og flere atletiske discipliner er inkluderet I kollektionerne, såsom løb, fitness, yoga, tennis, svømning og cykling. Under OL I 2012 blev Stella McCartney udnævnt til kreativ direktør for Team GB af Adidas.

I dr.Adams fører vi de tre linier: Adidas original, Y-3 og Adidas by Stella McCartney(kun til damer)

I fremtiden vil man opleve flere sko fra Stan Smith til mænd, da den foreløbig ikke vil gå af mode. Mændene har været vilde med Stan Smith i 50 år, og vil forsat være det. Se udvalget af Adidas til mænd her på siden
< 1 >