Levering 1-3 hverdage.
Worldwide shipping. Fri fragt i DK på alle ordre over DKK 300,-
  • Dansk
    • Dansk
    • Engelsk
Fri fragt over 300 kr.
Levering indenfor 1-3 hverdage
14 dages returret

Boligtilbehør der pepper dit hjem op

Under living har vi samlet alt det, vi synes er must-haves i hjemmet. Hos dr. Adams handler alt om detaljen, og vi går ikke på kompromis med de lækre detaljer og sjove dimse dutter. Vi har håndplukket et bredt sortiment af vare fra alt fra lækre og økologiske håndsprit og duftlys til håndholdte dampere, så du slipper for at hive strygebrættet frem.


Under living finder du blandt andet de smukke hårbørster fra Mason Pearson, som ikke kun gør dit hår silkeblødt med deres vildsvine hår, men på samme tid er deres smukke silhuet en flot accessory på badeværelset, nær spejlet i gangen eller på kommoden soveværelset. Derudover kan du finde ting som de lækre håndsæber og vaskemiddel fra enten L:A BRUKET eller TANGENT GC, som i den grad ophøjer det æstetiske niveau på badeværelset. Endvidere vil du også kunne finde vores mega skønne Hand Sanitiser fra PURITX. Vi har håndplukket deres lækre vare, fordi de går op i miljøet lige så meget som os, og har produceret håndsprit af certificeret økologisk aloe vera og plantebaseret alkohol - ikke mindst et must have til hjemmet, sommerhuset, ja nærmest alle vegne. Heldigvis har de også en smuk indpakning.


Andre bolig must haves til hjemmet, som du vil finde under 'Living' og blive inspireret af, er vores udvalg af sengetøj og pyjamasser. Her har vi et bredt sortiment af det lækreste sengetøj i alle årstidernes farver fra blandt andet TEKLA og Juna X Peter Jensen. Et roligt og smukt soveværelse er nemlig vigtigt i en travl og hektisk hverdag for både krop og sind. Af følge af det, mener team Adams at noget af det mest essentielle i hjemmet og især i sin garderobe, er en god pyjamas. Her har vi igen været ude og håndplukke lækre økologiske kvaliteter fra blandt andet AIAYU, som man aldrig kan blive træt af at futte rundt i derhjemme.


Udover lækre sæber, sengetøj og ting til badeværelset har vi også samlet et sortiment af elektronik, som gør de ellers trælse lidt grimme ting som stikdåser og ledninger lidt mere overskuelige. Vi har nemlig også sørget for et mere æstetisk alternativ fra AVOLT, som er de fineste stikdåser i kvadratisk form.


Vi gør altså hos dr. Adams en dyd ud af, at finde de mere sjove og 'pæne' alternativer til hjemmets faste inventar.


Men udover alt det ovenstående har vi meget mere. Så velkommen til dr. Adams 'Living' Kategori. Læn dig endelig tilbage og lad dig inspirere.