Levering 1-3 hverdage
Worldwide shipping. Fri fragt i DK på alle ordre over DKK 300,- (uden omdeling).
  • Dansk
    • Dansk
    • Engelsk

Sustainability i dr. Adams

Webmanager 29. Oct 2020

Team Adams er kæmpe sustainability fans. Vi går op i miljøet, og satser derfor højt på det bæredygtige valg, der hvor vi kan. Et bæredygtigt valg behøver ikke at være besværligt, dyrt eller kedeligt. For hvorfor ikke i stedet gøre det bæredygtige valg nemt, flot og fyldt med sjove sustainable klistermærker. Team Adams har nemlig gjort det nemt for dig at se, hvor det bæredygtige valg bliver taget, idet vi har markeret varer, papkasser og poser med vores helt egne sustainability klistermærker.

Dette er et valg, vi har taget som team, idet vi mener, at bæredygtighed på den store modescene kan differentiere en del fra bæredygtighed i andre sammenhænge. I naturens sammenhæng kan bæredygtighed blandt andet forstås som noget, der er nedbrydeligt, genanvendeligt, lavet af naturlige midler eller som kan blive til jord igen. I vores verden, eller vores 'mode-verden', er det for os et bæredygtigt valg, hvis man køber en strik fra Comme des Garcons, og man bliver så sindssygt glad for den, at man går med den, til at den er tyndslidt - eller hvis man køber en Marni taske på grund af dens kvalitet, og fordi det er en taske, som man kommer til at have for evigt. Se det er for os noget, der trykker på de sustainable knapper.

Så hvilke kriterier har vi sat i vores eget sustainability univers? Dette har vi fremsat i nedenstående fire punkter, som danner grundlag for, hvad vi synes og mener, fortjener et klistermærke:


Vores 4 bud

1. Personlig design æstetik frem for populærkulturelle døgnfluer - design og mode skal være tidløs og kreativ.

2. Naturlige materialer som giver tøjet sjæl, men også viser det gode håndværk bag.

3. Gode og stærke kvaliteter fordi vi kan lide holdbare og langtidssigtede løsninger og især naturlige materialer.

4. En god social baggrund - vi mener, at det er vigtigt med gode arbejdsforhold, med fokus på en ansvarlig forsyningskæde og bæredygtig produktion.


Hos team Adams forsøger vi at kæmpe for miljøet og ikke imod - og det ses i den grad også blandt vores håndplukkede varer, som emmer af god smag, bæredygtige materialer, bionedbrydelige indpakninger og holdbare kvaliteter. Her kan vi blandt mange fremhæve brands som AIAYU og Skall Studio, som begge leverer varer i høj kvalitet, naturlige materialer, og ikke mindst den bæredygtig indpakning! Her ser vi et eksempel på 100% bionedbrydelige plastikposer, som for os giver anledning til et dr. Adams sustainable-klistermærke.
Som nævnt forsøger vi at hjælpe naturen lidt på vej, og hermed hjælpe vores skønne kunder lidt på vej også. Derfor er det ovenstående en måde for os at give en sustainability guideline for det bæredygtige valg hos os. Der skal selvfølgelig være plads til alle, og ovenstående er udelukkende vores måde at bidrage til en håndtering af klimakrisen.

På den her måde er der nemlig ikke lagt fingre mellem, skjulte agendaer eller små bogstaver. Vi bestræber os bedst på ærlighed, bæredygtighed og ikke mindst den gode stil. Så smut forbi webshoppen og se allerede nu, hvor vi har placeret de skønne klistermærker.


Best of sustainable love
Team Adams