Levering 1-3 hverdage.
Worldwide shipping. Fri fragt i DK på alle ordre over DKK 300,-
  • Dansk
    • Dansk
    • Engelsk

Jakker fra 66 North

Webmanager 21. Oct 2020

Historien bag 66 North

Hos dr. Adams håndplukker vi vores varer og brands - og det vi elsker allermest, er brands med gode historier og sjove anekdoter. Team Adams er hoppet i de nye vare fra 66 North, og vi er vilde med det hele! Vi har 66 North i butikken, fordi vi synes, at det er vigtigt at fremme de brands, som har en lang tradition for godt håndværk, god stil og ikke mindst en fed fortælling. Brandet kan spores helt tilbage til deres begyndelse i 1926, hvor grundlæggeren Hans Kristjánsson gjorde en dyd ud af at udvikle beskyttelsestøj til de hårdtarbejdende fiskermænd på Island. Han boede selv i byen Suðureyri in Súgandafjörður, hvor vejrforholdene var voldsomme, og derfor var det altså et spørgsmål om liv og død for dem, som arbejdede i den islandske natur.

Udover den fine fortælling, elsker Team Adams også det gode håndværk, som 66 leverer hver eneste gang. Hans Kristjánsson havde en stor passion for at skabe materialer, som kunne udholde de stærke vejrforholde, og derfor tog han til Norge, og lærte hvordan, man syede den holdbare beklædning. Herefter tog han tilbage til Island og opstartede det, vi idag kender som 66 North, men som dengang gik under navnet Sjóklæðagerð Íslands. I dag producerer virksomheden stadig udendørsbeklædning, som er lavet til stærke vejrforholde. I dag har de dog udvidet deres sortiment, så det ikke kun er tøj til fiskere, men i dag gør en dyd ud af at beskytte folk i alle udendørs aktiviteter.

Team Adams favoritter

Det Team Adams her har bidt mærke i, er deres gode kvalitet. I dag bruger de nemlig materialer som genbrugte, upcyclede, biologisk nedbrydelige og organiske naturlige fibre i deres jakker og veste. Men det skal dog lige siges, at der på ingen måde bliver sat kompromiser ved funktion og levetid. Derfor kan det fra hele Adams family varmt anbefales at gå på udkig i 66 North kollektionen, hvad enten man er til fjer, dunjakker, fleece veste eller dunveste til vinterens kolde tider. Udover den gode kvalitet har vi selvfølgelig også valgt 66 North for deres gode stil. Hele Adams family er helt pjattet med de puffede dunjakker, som føles som en stor blød dyne, de lækre veste som kan bruges i al slags vejr, og som ser super cool ud udenpå en strik eller en sweat, og ikke mindst fleece kollektionen, som i sig selv kan styles med alt fra jeans til kjoler. Hos Team Adams elsker vi altså 66 North, og anbefaler dem her som det perfekte valg til vinteren. Kollektionen findes både til dame og herre i butik og online.